Računari i Galaksija

Genius miš osetljiv na dodir

Touch Mouse 6000-PA-3Genius je izbacio na tržište miša osetljivog na dodir namenjenog korisnicima Windowsa 8. Ovaj miš znatno ubrzava i olakšava korišćenje novog operativnog sistema – posebno na klasičnim računarima koja nemaju ekran osetljiv na dodir.

Miš pod imenom Touch Mouse 6000 služi i kao klasičan računarski miš, ali specifičan je po površini osetljivoj na dodir koja korisniku omogućava izvođenje svih poteza (gestova) specifičnih za Windows 8 direktno na mišu.

Integrisana površina osetljiva na dodir podržava Windows 8 poteze slide, swipe, swipe sa rubova, zumiranje i pomeranje sadržaja gore ili dole – sve bez potrebe za ikakvim dodatnim drajverima ili softverom.

Touch Mouse 6000 izuzetno je elegantnog i atraktivnog dizajna, a zahvaljujući simetričnom obliku pogodan je i za dešnjake i za levake. Napaja se iz jedne ili dve AA baterije – korišćenje jedne baterije omogućiće mu do šest meseci rada, a korišćenje dve dvostruko više. Kada ga ne koristite, miš se može isključiti. Prijamnik koji ide u USB port računara za uspostavljanje bežične veze sa mišem je izuzetno malih dimenzija, a kada ga ne koristite, možete ga smestiti u odgovarajući otvor u samom mišu.

Genius Touch Mouse 6000 je dostupan u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po ceni od oko 4.900 dinara.
Touch Mouse 6000-1Touch Mouse 6000-7

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

One thought on “Genius miš osetljiv na dodir

Comments are closed.