Google Pixel 4 i Pixel 4 XL telefoni možda će imati dve zadnje kamere

Svaka verzija Pixel telefona do sada je imala jednu zadnju kameru. Međutim, postoje indicije da će Google na sledećoj generaciji Pixel telefona to promeniti i da će ona imati dual zadnju kameru. Ako je verovati (nezvaničnim) renderima koji su se pojavili na mreži, Pixel 4 XL model imaće dve zadnje i dve prednje kamere (koje će biti napravljene u „punch hole“ stilu“). Manji model, Pixel 4 imaće dve zadnje i jednu prednju kameru.

PCPress.rs Image

Takođe, telefoni će dobiti AI i sposobnost mašinskog učenja prilikom kreiranja fotografija, kao što već neko vreme poseduju aktuelni premium modeli najvećih takmaca (Samsung, Huawei i iPhone). Pominje se da će druga kamera na leđima ovih telefona, osim za dobijanje efekta dubine prilikom fotografisanja, biti upotrebljena i za AR.

Na renderima koji su se pojavili ne vidi se skener otiska prsta na zadnjoj strani. To možda ukazuje da će kao i Galaxy S10 ili OnePlus 6T modeli, on biti postavljen ispod ekrana.

S obzirom da ih Google nije ni potvrdio ni demantovao, ove informacije bi trebalo uzeti sa rezervom, a da li su bile tačne nećemo saznati pre oktobra, kada Google tradicionalno predstavlja novu generaciju Pixel telefona.

Pročitajte i:  Blizanci na AI zadatku

Izvor: Cnet

Facebook komentari: