ERP 2024

Google počeo da vraća novac za Stadia uređaj

Google je objavio da počinje da obrađuje povraćaj sredstava za Stadia hardver kupljen u Google Store-u. Kompanija je u septembru objavila da se njena usluga za igre u oblaku pridružuje dugačkoj listi projekata zakopanih na „Google groblju“.

stadia

Stadia i zvanično propali projekat

Google refundira kupovine za Stadia kontroler i pakete koji uključuju Chromecast Ultra sa gejmpadom povezanim sa WiFi mrežom. Ranije ovog meseca, počeo je da nadoknađuje korisnicima za kupovinu igrica Stadia, osiguravajući da većina korisnika nadoknadi novac koji su uložili u uslugu. Međutim, Google ne refundira naknade za pretplatu za Stadia Pro (njegov odgovor na PS Plus i Xbox Game Pass) ili Stadia hardver kupljen od Best Buy-a.

Kompanija kaže da će povraćaj novca obraditi automatski. Očekuje se da će većina njih završiti do trenutka kada se usluga za igre u oblaku ugasi 18. januara. Ako kompanija ne može automatski da refundira vaš prvobitni način plaćanja, poslaće vam e-poštu preko Google naloga koji ste koristili za kupovinu. Iako je Stadijina propast razočarala njenu malu, ali odanu grupu entuzijasta, gašenje nije bilo baš šokantno. Već godinu dana se očekuje kraj ove platforme.

Pročitajte i:  Google Search chatbot: Nova era pretraživanja interneta

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,