Gran Turismo 6 stiže 6. decembra, objavljeni detalji

Uz dugo očekivani Gran Turismo6 za PlayStation 3 spreman za lansiranje 6. decembra 2013, Sony Computer Entertainment Europe i Polyphony Digital Inc predstavljaju veliki broj novih i poboljšanih karakteristika najprodavanijeg simulatora vožnje na svetu.

PS3_GT6_3D_ENGSa puno raznovrsnih novih automobila, staza i poboljšanih karakteristika igranja, ova inovativna igra spremna je da impresionira milione posvećenih obožavalaca igre Gran Turismo širom sveta, kao i nove igrače, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„Objavljivanjem GT6 mi slavimo 15 godina postojanja igre Gran Turismo. Ja sam imao čast da posmatram toliko nastavaka nastalih tokom ovog perioda, a GT6 sada nastavlja da postavlja nove standarde koji brišu granice između virtuelnih i realnih trka. Sa GT6 mi ćemo ih učiniti još fleksibilnijim i proširivim, tako što ćemo nastaviti da razvijamo i dodajemo nove sadržaje tokom njenog trajanja”, rekao je Kazunori Jamauči, predsednik kompanije Polyphony Digital Inc i tvorac serije Gran Turismo, ugradio je u ovu igru svoju viziju i strast prema kolima i moto-sportu.

GT6 ima preko 1.200 vozila napravljenih sa neverovatnim detaljima, veći broje staza nego ikada ranije, sa 37 lokacija i uz 100 rasporeda, a tu je isimulacija okoline zasnovana na poziciji – geografskoj dužini/širini staze, oslikava uslove realne lokacije. Tu je i nekoliko režima igre, ali i poboljšano iskustva onlajn igranja.

Gran Turismo serija slavi 15. godišnjicu, a GT6 će se naći u prodavnicama 6. decembra. Sve detalje o karakteristikama GT6 možete pronaći na www.gran-turismo.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,