BIZIT plus

Hilton planira da uvede povezane sobe 2018.

Kako proizvođači uređaja sve više proizvode hi-tech i povezane kućne aparate i uređaje, ne iznenađuje njihova primena i na hotele. Na primer, neki hoteli dozvoljavaju svojim gostima da se prijave za sobu koristeći aplikaciju na svojim telefonima, a takođe i da otključavaju svoje sobe pomoću telefona.

PCPress.rs Image

Tu su i neki hoteli koji uključuju tablete koji mogu da kontrolišu određene aspekte sobe, a to je nešto što se Hilton nada da će standardizovati u svojim hotelima, toliko da je kompanija najavila da će početi sa uvođenjem povezanih soba u svojim hotelima u SAD 2018. Prema Hilton-ovom saopštenju: “Gosti koji odsednu u objektima koji imaju povezane sobe uskoro će moći da koriste aplikaciju Hilton Honors sa kojom će moći da upravljaju većinom stvari koje bi tradicionalno uradili ručno u sobi, od kontrole temperature i osvetljenja do TV-a i zavesa. Gosti će takođe moći da personalizuju svoju prostoriju tehnologijom koja učitava najpopularnije medije za streaming i druge naloge na televizorima u sobi. ”

Iako je ovo zanimljiva i zgodna ideja, pogotovo kada razmišljate o tome kako su sveobuhvatni pametni telefoni, međutim, postoje neke sigurnosne brige, ali nadamo se da su to bezbednosna pitanja koja je Hilton razmatrao za svoju povezanu sobu.

Pročitajte i:  Manje od polovine IT lidera je sigurno u svoje IoT security procedure

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari: