BIZIT plus

HocuTo: USB gramofon

hocuto-gramofon Ovaj izum je i svojevrsna vremenska mašina, jer pretvara prošlost u budućnost. Tehnologija je napredovala izuzetno brzo: od ploča, kaseta, preko CD-a, do danas najpopularnijeg mp3 formata. U toj tehnološkoj trci veliki deo muzičkih remek dela je zarobljen, na nekim pločama, negde u nekoj kutiji, na nekom tavanu, same, zaboravljene…

Ovo je izum za sve prave audiofile i one koji bi voleli da postanu iako ne znaju šta to znači. Predstavljamo USB Gramofon, čudo tehnike i mašte! Ukoliko posedujete stare 45-ice, 33-ojčice ili pak 78-ice (da ste živi i zdravi) ne brinite, postoji spas. Ovaj uređaj konvertuje audio zapis sa ploča u kvalitetni WAV format, koji kasnije lako sa bilo kojim od mnogih besplatnih programa (koje možete skinuti sa interneta), prebacite u mp3 format.

Samo priključite USB Gramofon na računar, instalirate program sa CD-a i zabava može da počne. Presnimava se i konvertuje cela ploča odjednom, samo kasnije jednostavno podelite i imenujete numere. Postoji mogućnost i za duplo brže konvertovanje, a program će muziku prebaciti nazad u ‘realno’ vreme.

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

A ako baš želite može Vam poslužiti i kao, ništa drugo nego, običan gramofon 🙂

Uz USB Gramofon takođe dobijate i Audacity program za snimanje i probnu verziju Bias Soundsoap 2 za restauraciju oštećenih ploča. USB Gramofon je kompatibilan sa Windows verziajma 98, 2000, XP i Vista, te Mac-om OS9 ili novijim verzijama.

Oprema:

  • USB kabl
  • CD sa programima za instalaciju i snimanje
  • Instrukcije za upotrebu
  • dimenzije 42 x 37 x 14
  • USB port 1.1 ili noviji.

Proizvod može da se nabavi u web šopu www.HocuTo.rs po ceni od 13.900 dinara.

Izvor: www.hocuto.rs

Facebook komentari: