Desk: ekskluzivna kućišta

Desk-BlackLabelCM Black Label je luksuzni Cooler Masterov komplet paket, izrađen u veoma atraktivnoj crnoj boji, a čine ga: kućište Cosmos S, modularno napajanje od 850W i hladnjak Z600, kao i dodatna oprema u vidu ventilatora.

Serija je ograničena na svega 500 kompleta na svetskom nivou, a DESK je obezbedio određenu količinu za naše tržište, zato požurite i postanite jedan od 500 vlasnika!!!

Pored ove ekskluzivne ponude za one koji su u stanju da za kvalitetno kućište i napajanje odvoje skoro 60.000 dinara, DESK je pripremio i novi model specijalnog kućišta namenjenog gejmerima – CM Sniper.

CMS SNIPER – prvo kućište iz gejmerske serije CM STORM

Doprinos razvoju CM STORM brenda dali su vodeći gejmerski timovi (SK-Gaming, Team Fnatic i Mousesports). Sniper ima tri ventilatora veličine 200 mm, koji se nalaze na vrhu i na zadnjoj stranici kućišta. Pored standardnih ventilatora, postoji još šest mesta za postavljanje dodatnih ventilatora, veličine od 120 – 140 mm, što Sniper čini jednim od najboljih kućišta u pogledu hlađenja. Ono što je interesantno kod njega je mogućnost kontrole brzine obrtaja ventilatora pomoću panela smeštenog na vrhu prednje strane, kao i gašenje ugrađenih LED dioda. Izrađeno je od nerđajućeg čelika i plastike, a napajanje se montira na dnu kućišta.

Pročitajte i:  TinyPod pretvara Apple Watch u neku vrstu iPod-a

Izvor: DESK

Facebook komentari: