BIZIT plus

Hosting 2022 (Besplatno izdanje)

U PC Press-ovom novom besplatnom specijalu možete pronaći pregled ponude domaćih hosting provajdera za 2022. godinu. Specijalno izdanje možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti u PDF formatu.

PCPress.rs Image

Danas bi se moglo reći da ako vas nema online, to je kao da ne postojite. Ali nije svako online iskustvo isto niti svaka virtuelna kuća, odnosno hosting rešenje, zadovoljava potrebe svih kompanija. Kako i u kojoj meri će vam odgovarati određeni model hostinga, zavisi od vaših potreba i zahteva vašeg sistema.

Čitaj onlineSva naša izdanjaPreuzmi PDF

Što znači, da bi sajt postojao na Internetu, treba da poseduje svoje „parče“ hardvera i softvera, svoj deo servera koji mu omogućava da „na okupu“ drži sav svoj sadržaj i prezentuje ga korisnicima Interneta. Ukratko, sajt treba da se hostuje. Postoje različite vrste hostinga, različitih performansi i cena, kao i nivoa usluga, prilagođenih različitim potrebama korisnika. O brojnim hosting opcijama naći ćete u ovom broju mnoštvo informacija, jer moderni hosting‑provajderi nude pregršt usluga, te nakon informisanja ovim putem, za izbor pravog paketa svakako se konsultujte i sa samim provajderom.

Pročitajte i:  Kako odabrati hosting?

Sva besplatna izdanja možete čitati i na našoj aplikaciji koju možete preuzeti za Android sa Google Play prodavnice ili za iOS sa App Store-a.

U specijalu možete pročitati:

  • RNIDS: Bolje da hostujete nego da gostujete
  • Naši najbolji Web domaćini: BeotelNet, NETcom, Orion telekom Data King Cloud, SBB, SuperHosting.RS, Mts, YuNet
  • Tabela: Uporedni pregled domaće ponude hosting provajdera za 2022. godinu
  • BeotelNet – 26 godina iskustva za vaš hosting!
  • Managed Hosting – Rešenje za onlajn biznise koji ne prave kompromise
Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,