BIZIT plus

HP Latex štampači R serije: Jedino pravo hibridno rešenje za štampu iz rolne i na pločastim materijalima

Renomirani HP hibridni štampači R serije korisnicima nude već poznatu i u svetu uveliko prihvaćenu HP Latex tehnologiju štampe koja omogućava kombinaciju štampe iz rolne, kao i na pločastim materijalima koristeći ekološke HP Latex boje. HP Latex R serija donosi novu širinu kvaliteta štampe na pločastim materijalima poput PVC-a, kapa ploča, plastike, aluminijuma, drveta, stakla i mnogih drugih materijala.

PCPress.rs Image
HP Latex štampač R serije

Za razliku od UV štampe, koja stvaranjem tvrdog sloja boje u potpunosti prekriva materijal na kojem se štampa, HP Latex boje na vodenoj bazi zadržavaju izgled i teksturu materijala, svojom štampom bez mirisa, koji je ujedno sigurniji i za okolinu i za osobu koja radi na mašini. Takođe, HP Latex boje imaju izuzetnu fleksibilnost i rastežu se usporedo sa folijom, bez pucanja boje. Sa novim HP Latex hibridnim štampačima možete u potpunosti da iskoristite vreme neprekidnog rada i zadovoljite proizvodne zahteve – uz zadržavanje visokog kvaliteta krajnjeg proizvoda.

PCPress.rs Image
Neke od primena HP R Series štampača

Šta sve omogućuva HP Latex R serija?

  • postizanje izražajnih boja na pločastim i materijalima u rolni

Sa novim štampačima HP Latex R serije, možete transformisati veliki izbor pločastih materijala i materijala u rolni zadržavajući izražajne i bogate boje na vašoj štampi. Boje bez mirisa vas izdvajaju od konkurencije i otvaraju prostor za nove mogućnosti u poslovanju, posebno u indoor grafikama.

  • proširenje poslova štampe sa najsjajnijom belom bojom
Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

Boja HP Latex White pruža najsjajniju belu boju na providnim i obojenim površinama. Izmenjive termalne štamparske glave mogu po potrebi biti odložene u nezavisnoj, odvojenoj pregradi, a tu je i automatsko održavanje i mešanje bele boje koja je u svakom trenutku spremna za štampu. Bela boja koja vremenom žuti sa novim HP Latex štampačima R serije postaje stvar prošlosti.

  • izdržljivost i prilagodljivost

HP Latex završni zaštitni sloj dodaje trajnu i fleksibilnu boju na bazi vode za čvrsto prianjanje i otpornost na ogrebotine, dok niže temperature stvrdnjavanja omogućavaju veći izbor materijala za štampu.

  • efikasnost

Produktivni tok rada omogućava internim korisnicima maksimalne količine štampe u kratkom roku – do 57m2 na sat i do 60kg rolne za fleksibilnu štampu.

  • pametnija štampa

Proaktivne i preventivne mere kroz usluge HP Smart Service smanjuje vreme rada i pomažu u izbegavanju skupih operativnih grešaka pomoću sistema automatskog održavanja.

PCPress.rs Image

HP u Srbiji

HP u Srbiji predstavlja preduzeće Fortuna Digital d.o.o. u Beogradu, a zajedno sa ostalim predstavništvima u grupaciji prisutni su u 11 zemalja u regiji i zbog toga su jedan od najznačajnijih predstavnika svetskih renomiranih brendova u industriji digitalne štampe.

Facebook komentari: