HP na Red Bull Flugtagu

Hiljade ljubitelja esktremnih sportova, koji su juče posetili beogradsku Adu Ciganliju, imali su priliku da uživaju u nesvakidašnjem letačkom spektaklu Red Bull Flugtag i brojnim iznenađenjima koje je za njih pripremio HP Srbija.

HP letelicaNa HP štandu, tik uz izložene letelice neverovatnog dizajna, brojni posetioci su isprobavali notebook računare sa AMD procesorima: ProBook 4545s, Pavilion M6, Pavilion G6, Pavilion G7 i Envy Sleekbook 6, kao i štampače iz Ink Advantage i Oficejet serija: HP Deskjet Ink Advantage 2515 AiO, HP Deskjet Ink Advantage 3525 eAiO i HP Officejet Pro 8600a eAiO. Svi oni koji su na licu mesta “lajkovali” Facebook stranicu HP Srbija dobili su vaučere sa 10% popusta na izložene modele, a posebno interesovanje vladalo je za tattoo majstora koji je scenskom šminkom tetovirao HP i AMD znak na telu, jer je tetovaža obezbeđivala dodatnih 5% popusta. Popust sa vaučerom i tetovažom može se iskoristiti u HP prodavnici u Ušće Shopping centru, do ponedeljka 8. jula.

Hrabar četverac iz HP Srbija takođe je nastupio u revijalnom delu programa sa letelicom u obliku notebook računara, čiji let je bio propraćen ovacijama publike. HP se pobrinuo da posetioci sa sobom ponesu originalnu uspomenu sa ovog sjajnog događaja: fotografiju pored HP letelice koju su dobili uramljenu na licu mesta.

Pročitajte i:  Američko PC tržište u porastu zbog velike potražnje za prenosnim računarima

Media centar je besprekorno funkcionisao takođe zahvaljujući HP uređajima. Za kraj, HP je nagradio sve članove tri prvoplasirana tima na Red Bull Flugtagu: pobednički tim “Flying Figuars” računarima HP ProBook 4545s, drugoplasirani tim “Leteći ćurani” štampačima HP Deskjet Ink Advantage 5525, a trećeplasirani “Zidareva ljubav” štampačima HP Deskjet Ink Advantage 3525.

Više informacija o samom dešavanju možete pronaći na www.redbullflugtag.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,