ERP 2024

HP na Red Bull Flugtagu

Hiljade ljubitelja esktremnih sportova, koji su juče posetili beogradsku Adu Ciganliju, imali su priliku da uživaju u nesvakidašnjem letačkom spektaklu Red Bull Flugtag i brojnim iznenađenjima koje je za njih pripremio HP Srbija.

HP letelicaNa HP štandu, tik uz izložene letelice neverovatnog dizajna, brojni posetioci su isprobavali notebook računare sa AMD procesorima: ProBook 4545s, Pavilion M6, Pavilion G6, Pavilion G7 i Envy Sleekbook 6, kao i štampače iz Ink Advantage i Oficejet serija: HP Deskjet Ink Advantage 2515 AiO, HP Deskjet Ink Advantage 3525 eAiO i HP Officejet Pro 8600a eAiO. Svi oni koji su na licu mesta “lajkovali” Facebook stranicu HP Srbija dobili su vaučere sa 10% popusta na izložene modele, a posebno interesovanje vladalo je za tattoo majstora koji je scenskom šminkom tetovirao HP i AMD znak na telu, jer je tetovaža obezbeđivala dodatnih 5% popusta. Popust sa vaučerom i tetovažom može se iskoristiti u HP prodavnici u Ušće Shopping centru, do ponedeljka 8. jula.

Hrabar četverac iz HP Srbija takođe je nastupio u revijalnom delu programa sa letelicom u obliku notebook računara, čiji let je bio propraćen ovacijama publike. HP se pobrinuo da posetioci sa sobom ponesu originalnu uspomenu sa ovog sjajnog događaja: fotografiju pored HP letelice koju su dobili uramljenu na licu mesta.

Media centar je besprekorno funkcionisao takođe zahvaljujući HP uređajima. Za kraj, HP je nagradio sve članove tri prvoplasirana tima na Red Bull Flugtagu: pobednički tim “Flying Figuars” računarima HP ProBook 4545s, drugoplasirani tim “Leteći ćurani” štampačima HP Deskjet Ink Advantage 5525, a trećeplasirani “Zidareva ljubav” štampačima HP Deskjet Ink Advantage 3525.

Više informacija o samom dešavanju možete pronaći na www.redbullflugtag.rs

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,