HP predstavio računar HP dx2420

g8403001022008Kompanija HP je predstavila dx2420 Business Desktop PC, pristupačan stoni računar namenjen obavljanju svakodnevnih poslova u malim i srednjim preduzećima. HP dx2420 doprinosi produktivnosti, lako se može proširiti, vrlo je pouzdan, sa kućištem modernog i uglađenog izgleda.

“Korisnicima u malim preduzećima potrebni su pristupačni računari koji su potpuno funkcionalni, lako se postavljaju i koriste. Pošto je ostavljanje pravog utiska na korisnike i klijente od suštinskog značaja, oni ne žele da prave kompromise po pitanju stila i dizajna”, rekao je Karl Sniman, potpredsednik HP-ove grupe za personalne sisteme u EMEA regionu. “Zahvaljujući modelu HP dx2420, korisnici u malim preduzećima dobijaju moderan stoni računar izuzetnih performansi, po pristupačnoj ceni.”

Zahvaljujući kombinaciji metalne površine i klavir finiša, poslovni stoni računar HP dx2420 idealan je dodatak lepo uređenim kancelarijama. Izbor optičkih drajvova obezbeđuje mogućnost čitanja velikog broja digitalnih medija, a USB 2.0 konektori olakšavaju povezivanje dodatnih uređaja i pružaju brz prenos podataka. Audio konektori smešteni su i na prednjoj i na zadnjoj strani i pružaju dodatnu fleksibilnost u radu.

HP dx2420 koristi Windows Vista operativni sistem, dokazane Intel procesore, čipset i GMA grafički čip, a dolazi sa unapred instaliranim poslovnim aplikacijama koje omogućavaju korisnicima da budu produktivni od trenutka kada pokrenu računar.

Pročitajte i:  "Inspirisan ljudskim mozgom": Intel predstavlja neuromorfični sistem 

Kompaktno kućište srednje veličine napravljeno je tako da ima prostora za ugradnju novih komponenti i proširenja, pa HP dx2420 može da se razvija paralelno sa potrebama poslovanja. Funkcionalnost računara lako se proširuje dodacima poput “22-u-1” čitača memorijskih kartica, drugog hard diska ili optičkog drajva, kao i SuperMulti LightScribe drajva koji omogućava direktno štampanje na diskovima.

Poslovni stoni računar HP dx2420 biće dostupan na našem tržištu od maja, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 250 do 450 evra, a više informacija o HP-ovoj ponudi stonih računara možete naći na adresi www.hp.com/go/businessdesktops.

Izvor: McCann-Erickson PR

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,