HPE konferencija: Napred punom parom!

U sredu, 21. septembra u Beogradu će se održati konferencija pod nazivom Bridge to Enterprise sa motom Accelerating forward. Na ovoj konferenciji kompanija HP Enterprise će objasniti kako rešenja i usluge koje nude mogu ubrzati poslovanje kompanija u različitim sektorima, bez obzira na veličinu i stepen razvoja kompanije i pomoći joj da i u ekonomiji ideja bude ispred konkurencije.

Konferencija

Pobednici u hiper-povezanom svetu, u kojem se prilike pojavljuju izuzetno brzo, i nestaju još brže biće kompanije koje bez obzira na veličinu mogu prihvatiti i ostvariti dobre ideje i isporučiti vrednosti brže i bolje nego njihovi konkurenti. Današnja IT infrastruktura previše je statična, a promene zahtevaju kompleksne i dugotrajne procedure što ih čini teško sprovodivim. U današnjoj ekonomiji ideja infrastruktura mora biti mehanizam u službi stvaranja vrednosti, a ne usko grlo na putu prema uspehu. Ono što je funkcionisalo u prošlosti, neće nužno funkcionisati i danas, budući da IT mora biti u mogućnosti da podrži dva radna okruženja: tradicionalne aplikacije, dizajnirane da podrže  i automatiziraju postojeće procese kao što su saradnja, obrada podataka, analitika, lanac nabavke i web infrastruktura, ali i novu generaciju aplikacija koje donose prihode i pružaju novi doživljaj korisnicima koristeći prednosti mobilnosti, velikih količina podataka (Big Data) i tehnologija u „oblaku“.

Pročitajte i:  Održana konferencija „Internet dijalog 2024“ posvećena veštačkoj inteligenciji

Da bi bile uspešne u ekonomiji ideja, kompanije moraju ubrzati svoje poslovanje. Koliko brzo IT može da eksperimentiše, uči, prilagođava postojeće sisteme i pretvara ideje u vrednost – danas je važnije nego ikad. Kompanija Hewlett Packard Enterprise korisnicima omogućava ne samo da prežive nego da rastu i razvijaju se u ekonomiji ideja, nudeći im arhitekturu i alate kojima će ubrzati svoje poslovanje. Kompanija Hewlett Packard Enterprise definisala je četiri transformacijska područja koja predstavljaju njeno viđenje smera u kojem se tržište kreće i uslova koje organizacije moraju da ispune da bi bile uspešne. Ova četiri područja se nalaze u srcu rešenja koje Hewlett Packard Enterprise nudi svojim korisnicima i na njima će se temeljiti vrhunska stručna predavanja koja ćete moći da čujete na konferenciji HPE 360:

  • Transformacija u hibridnu infrastrukturu. 

Nužna je za trenutno i kontinuirano stvaranje novih vrednosti. HPE pomaže organizacijama da izgrade rešenja u „oblaku“ koja rastu sa njihovom infrastrukturom.

  • Zaštita digitalnih podataka. 

Sigurnost je trenutno svima jedna od najvećih briga. HPE nudi alate koji organizacijama pomažu da otkriju pretnje, zaštite podatke i  reaguju na incidente i rizike bilo koje vrste.

  • Jačanje organizacije zasnovane na podacima. 
Pročitajte i:  Održana Nedelja privatnosti

HPE se orijentiše na „open-source“ i cenovno povoljna rešenja koja omogućavaju organizacijama da iskoriste 100% njihovih podataka za stvaranje analitičkih uvida u realnom vremenu, na osnovu kojih je moguće donositi relevantne odluke.

  • Omogućavanje produktivnosti.

HPE pomaže organizacijama da stvore produktivno radno okruženje koje omogućava brzu konverziju starih procesa i alata u mobilne i dovoljno je fleksibilno da se prilagodi promenama kako poslovanje kompanije menja obim.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,