HTC Desire X – niska cena, odlične performanse

HTC Desire X White Back HTC korporacija, globalni lider u inovacijama i dizajnu pametnih telefona, danas je predstavla HTC Desire X, pristupačni pametni telefon koji donosi odličnu kameru, jasan zvuk, snagu i brzinu. Pored ekskluzivnog HTC Beats Audio™ doživljaja, ovaj uređaj ima dual-core 1GHz Qualcomm® Snapdragon S4™ procesor i društvene funkcije koje vam omogućavaju da uvek budete povezani sa najbližima.

“HTC Desire X je produžetak vašeg društvenog života” rekao je Džejson Mekenzi (Jason Mackenzie), direktor prodaje i marketinga HTC korporacije. “Ukoliko hoćete da uživate u visoko kvalitetnom multimedijalnom doživljaju i da ga delite gde god da se nalazite, ovo je telefon za vas. Ne samo da izgleda i zvuči odlično, nego pruža brzo i veoma lično iskustvo po odličnoj ceni.”

HTC Desire X super LCD WVGA ekran od 4 inča sa povećanim uglom gledanja omogućava veoma jasne prikaze živih boja, a kamera od 5 megapiksela pravi kvalitetne fotografije, čak i u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući HTC Imagechip, f/2.0 blendi, 28mm sočivu, BSI sensoru, HDR režimu i automatskom blicu. Šta više, odabirom neprekidnog fotografisanja pruža vam se mogućnost zabeležite više trenutaka nekog brzog događaja.

Pročitajte i:  UK razmatra zabranu telefona mlađima od 16 godina

HTC Desire X će biti dostupan na određenim tržištima od septembra 2012. godine. S obzirom na odlične performanse po pristupačnoj ceni, nadamo se da će jedno od tih tržišta biti i Srbija.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,