Završen turnir u PES-u, oboreni rekordi u overklokovanju

PCPress.rs ImageFinalni turnir u PES-u 2012 (Pro Evolution Soccer 2012) na Asus-ovim računarima održan je 26. avgusta u klubu Šuma na Adi, a glavni pokrovitelj događaja bili su Tehnomanija i Asus. Pobednik turnira je Marko Bojović koji je iznenadio sve prisutne pobedivši u finalu jednog od najvećih konkurenata među igračima. On je, dokazavši svoje umeće u igrici, osvojio glavnu nagradu – monitor Asus 3D VG278H, dok je drugoplasirani Stefan Milivojević dobio Asus matičnu ploču Gene-Z sa gamepad-om Logitech F310. Đorđe Milivojević je osvojio treće mesto i uređaj Asus Xtion – senzor pokreta tela koji je tokom celog turnira privlačio veliku pažnju posetilaca. Četvrto i peto mesto su osvojili Filip Taleski i Filip Panić.

Turnir „Tehnomanija i Asus dani gejminga“ bio je dobro organizovan i protekao je bez problema, a posetioci su najviše uživali u isprobavanju pomenutog uređaja Asus Xtion koji prati pokrete tela i na kom su se svi podjednako igrali i zabavili, bez obzira na uzrast. Na licu mesta Tehnomanija je imala i prodajni pult, a zanimljivo je da su skoro svi uređaji Asus Xtion unapred prodati. Zbog velikog interesovanja, Tehnomanija je za kupce ovog uređaja obezbedila i specijalnu promotivnu cenu.

Pročitajte i:  ASUS predstavio Zenfone 11 Ultra, znamo cenu za Srbiju

Svetski rekorderi iz Srbije

 

IPCPress.rs Imagestog dana su i naši najtrofejniji overklokeri regiona Dušan Nikočević (Perica-barii), Marko Đoković (Donmarkoni) i Nikola Sojković (Nikolas61) uspeli da obore tri svetska rekorda, i to uz pomoć trenutno najbolje matične ploče na svetu Asus Rampage IV Extreme i sa grafičkim karticama Asus GTX660 TI. Članovi tima HW Gurus (www.hwgurus.com/forum) imali su zadatak da maksimalno iskoriste kapacitet grafičke kartice Asus GTX660 TI DC2 TOP i obore svetske rekorde u programima 3DMark 11, 3DMark Vintage i 3DMark 06. Koristeći tečni azot kao jedno od sredstava hlađenja, oni su uspeli da zasene svetske rekordere koji su do tada držali najbolje rezultate u svetu. Pasioniranim ljubiteljima računara će značiti informacija da pomenuti model grafičke kartice mogu pronaći u Tehnomaniji po specijalnoj ceni od 17.990 dinara.

Izvor: Tehnomanija

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,