BIZIT plus

HTC dodatna oprema zvanično u Srbiji

Nakon ostvarene uspešne saradnje sa kompanijom HTC, u maju ove godne Technology Experts je postao ovlašćeni HTC partner dodatne opreme za Srbiju, čime je kompanija pojačala svoj portfolio na tržištu mobilne telefonije.

ODJEK (21)

Ovom saradnjom obezbeđeno je mesto jedinog distributera u zemlji i pojačano direktno poslovanje sa mobilnim operaterima.

Noseći se idejom da je korisnicima potrebno obezbediti sveobuhvatni personalizovani doživljaj u oblasti komunikacije, Technology Experts se zalaže za poboljšanje integracije vrhunske tehnologije sa jednostavnim korisničkim doživljajem.

Portfolio kompanije Technology Experts čine renomirani brendovi kao što su HTC, HP, XIAOMI, NETTRIX i PORT DESIGN.

HTC nudi širok asortiman dodatne opreme, a samo jedan deo obuhvata elegantne i namenske futrole za HTC mobilne telefone, HTC stereo slušalice, HTC rapid charger kao i mnoga druga.

Jedinstvene i tanke HTC futrole obuhvataju poboljšanje kontrole gestovima i interakciju sa telefonom preko retro ekrana sa matricom tačaka. Ove moderne futrole, štite od oštećenja i neželjenog pritiska.

ODJEK (22)

HTC stereo slušalice, moderne i kompaktne, obuhvataju mekane podloge za uho u različitim veličinama, čime obezbeđuju dobro priajanje. Na kablu koji se ne mrsi nalazi se kontrola jačine zvuka, kao i ugrađeni mikrofon. Možete ih koristiti za handsfree razgovore i slušanje omiljene muzike.

ODJEK (23)

HTC rapid charger 2.0 je univerzalni USB punjač, koji je kompatibilan za sve HTC pametne telefone. Ovaj punjač od 15W puni HTC modele 40% brže od standardnih punjača, u tome je njegova prednost.

ODJEK (24)

Prilagođena HTC futrola za kućište sa postoljem je dvonamenska. Upotrebljava se kao istaknuto postolje za medije koje omogućava pregledanje bez upotrebe ruku. Zaobljene ivice pružaju bolju zaštitu ekrana.

Sva oprema ima vrlo moderan dizajn i jednostavna je za korišćenje. Ovo je još jedan način na koji se HTC trudi da korisnicima svojih proizvoda, ulepša život, a kompanija Technology Experts pruži širi asortiman proizvoda i svojih usluga. Kompanija veruje da će viziju i poslovnu strast kompanije prepoznati i sami korisnici i da će na pravi način odgovoriti svakom budućem koraku  po pitanju poslovnog accessories-a, kao i praćenja modnih trendova!

 

Facebook komentari: