ERP 2024

HTC lansirao aplikaciju FootballFeed

Ljubiteljima UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope HTC je spremio aplikaciju FootballFeed. Kao zvanični pametni telefon UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope, HTC je kreirao aplikaciju koja obaveštava o najnovijim statističkim podacima, podesivog je formata i lepog dizajna i pruža vrhunsko iskustvo za navijače.

htcNajsvežije novosti o timovima, ažuriranje podataka o utakmicama koje su trenutno u toku, analiza nakon utakmice, zahvaljujući ovoj novoj aplikaciji podaci su dostupni čim ih UEFA objavi, kako biste uvek bili u toku sa najnovijim razvojem događaja. Interfejs zasnovan na HTC BlinkFeed početnom ekranu.

Aplikacija omogućuje navijačima da ubace obaveštenja o utakmicama u kalendar na svom mobilnom telefonu da bi bili sigurni da ih nikada neće propustiti.

Ona je savršeno društvo za svakog navijača, i onda kada želi da sazna više o narednom protivniku, pa sve do provere najnovijih rezultata, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„Nova aplikacija HTC FootballFeed osmišljena je da bi obogatila i unapredila način na koji navijači doživljavaju sport koji vole – bilo tokom same utakmice, dok traju pripreme ili tokom diskusija nakon utakmice. Praćenje fudbala ne podrazumeva samo praćenje rezultata. Zato smo mi napravili aplikaciju koja daje potpuni pregled svega onoga što je navijačima važno”, rekao je Filip Bler, predsednik EMEA u HTC-u.

Pročitajte i:  Microsoft više neće dozvoljavati korišćenje Android aplikacija na Windows-u

Aplikacija HTC FootballFeed se može besplatno preuzeti sa ove adrese.

Facebook komentari: