HTC One će koštati 700 evra

Samo dva dana nakon svetske premijere, kompanija HTC predstavila je svoj novi smartfon, HTC One, i u Beogradu.

62096_499442240113893_1667420698_nHTC je u ovaj model ugradio svo svoje znanje, rekao je Marko Savković, HTC Product menadžer, na današnjoj konferenciji i dodao da očekuje da ova godina buda u znaku modela HTC One.

Radi se o telefonu 4,7-inčnog Full HD ekrana, sa Snapdragon 600 procesorom na 1,7GHz i sa četiri jezgra, poslednjom verzijom Androida i novim HTC Sense korisničkim interfejsom, na koji su iz HTC-a naročito ponosni, rekao je Savković.

Početni ekran telefona dobio je novi izgled i naziv – HTC BlinkFeed i donosi sve bitne informacije prilagođenje korisniku, a od novina tu je i HTC BoomSound koji uvodi prednje stereo zvučnike sa zasebnim pojačalom na mobilni telefon, kao i HTC UltraPixel kamera koja prikuplja 300 posto više svetla od tradicionalnih senzora u kamerama pametnih telefona. HTC kamera beleži snimke i sekundu pre i tri sekunde nakon “okidanja”, pa sa čak 20 slika napravljenih u četiri sekunde, moguće naknadno podešavati i odabrati najbolju fotografiju.

Telefon će biti dostupan kod svih domaćih operatera u drugoj polovini marta i to u crnoj i sivoj boji, a u slobodnoj prodaji koštaće 700 evra, rečeno je na današnjem predstavljanju.

Mi smo već imali priliku da ga pretpremijerno testiramo, a prve utiske možete pročitati ovde.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,