BIZIT plus

HTC proširuje seriju One modelom SV

HTC je predstavio novi model serije One – HTC One SV. Ovaj model kombinuje fantastičnu kameru i zvuk studijskog kvaliteta sa impresivnim i prepoznatljivim dizajnom. Uz HTC Sense 4 i Android ICS, dizajniran je za one koje žele da njihov pametni telefon prati dinamičan način života.

HTC-One-SV-Whizz-Pyrenees-blue

„Najnoviji telefon iz One serije je elegantan a moćan i pruža korisnicima kvalitetno multimedijalno iskustvo u pokretu“ izjavio je Piter Čau, izvršni direktor HTC korporacije. „Današnji dinamičan način života zahteva telefon sa moćnim performansama, a HTC One SV donosi baš to kombinujući nagrađivane kvalitete kamere i audio doživljaja serije HTC One sa brzim dual core procesorom.“

Pouzdane, vrhunske performanse

Uz dual core procesor Qualcomm Snapdragon S4 1,2 GHz, HTC One SV nudi izvanredne performanse, omogućavajući visok kvalitet video sadržaja i igranja igrica kao i besprekorni multitasking.

Neće vam ponestati prostora za dokumente, filmove, slike i aplikacije zahvaljujući Dropbox-u i SkyDrive-u, podržanih podnožjem za Micro SD karticu koja proširuje onboard memoriju i do 32GB po kartici. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji NFC i Andoid Beam-u, sadržaj možete podeliti sa drugim NFC uređajem jednostavnim dodirom.

Fantastična kamera, autentičan zvuk

HTC One SV nudi neverovatnu kameru. Napredne funkcije, uključujući neprekidno fotografisanje jednim pritiskom i VideoPic, kombinuju se sa naprednim mogućnostima snimanja pri slabom osvetljenju za lepe snimke kada su svetlosni uslovi otežani.

HTC One SV karakteriše kamera od 5 Mp, blenda f/2.0 i video-snimanje u rezoluciji 1080p HD koju savršeno dopunjava prednja kamera rezolucije od 1,6 MP. Bilo da snimate pri zalasku sunca ili pod svetlošću sveće, prednja kamera na telefonu HTC One SV vam obećava dragoceni autoportret.

Isključivo dostupan na HTC-ovim pametnim telefonima, Beats Audio transformiše audio-iskustvo na telefonu HTC One SV, pružajući autentičan zvuk studijskog kvaliteta za sve vrste muzike, igrice i video-reprodukcije. Uz novi HTC Sync Manager, sinhronizacija i upravljanje vašom muzičkom kolekcijom je lakša, obezbeđujući da vaša celokupna biblioteka bude pokretna zajedno s vama.

Prepoznatljiv dizajn

Zahvaljujući HTC-ovom nasleđu, HTC One SV sa svojim LCD-2 ekranom osetljivim na dodir od 4,3 inča, odlikuje se elegantnim dizajnom u pirinejsko plavoj i ledeno beloj boji. Telo telefona od polikarbonata je čvrsto, pa ipak nežno na dodir.

Dostupnost

HTC One SV će biti dostupan u Evropi, Bliskom Istoku i Africi od decembra 2012.

Izvor: HTC

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,