ASUS Transformer Pad Infinity TF700T

Tablet računari su stekli veliku popularnost među mlađim korisnicima zahvaljujući mogućnosti lakog prenošenja i velikm brojem zanimljivih aplikacija. Ozbiljni korisnici su odavno prihvatili prenosive računare za obavljanje poslova van radnog mesta, pa je njih bilo teže navesti na kupovinu još jednog prenonog uređaja. Asus je zato napravio model Transformer Pad Infinity, koji predstavlja uspešnu kombinaciju prenosivog i tablet računara, a koji će zadovoljiti potrebe i poslovnih korisnika i omladine željne zabave.asus-pad-tf700t

To je, u stvari, tablet računar sa tastaturom i može se koristiti nezavisno ili kao notebook. Smešten u robustno aluminijsko kućište odličnog dizajna, pogodan je za putovanja bez opasnosti od oštećenja ili slabijih udaraca. Ekran dijagonale 10,1 inča prikazuje sliku pune HD rezolucije 1920×1200, a za njegovu izradu je korišćen panel IPS+ sa tehnologijom Corning® Gorilla® Glass 2. To znači da ima uglove vidljivosti do 178° i može da istrpi grubosti bez ogrebotina i oštećenja.

Srce ovog računara je zasnovano na procesoru NVIDIA® Tegra® 3 4-Plus-1, prvom četvorojezgarskom modelu koj radi na brzini 1,6 GHz, što je savršeno za igranje zahtevnih igara i za gledanje filmova u rezoluciji 1080p HD. Što se tiče grafike, ona je vrhunska budući da nudi realniji prikaz sa dinamičkim osvetljenjem u visokoj rezoluciji. Asusov tim Golden ears napravio je audio protokole i kodeke koji u kombinaciji sa kvalitetnim zvučnicima omogućavaju vrhunsku reprodukciju zvuka.

Pročitajte i:  ASUS predstavio kompletan Copilot+ PC portfolio na Computex 2024 sajmu

QWERTY tastatura je tipa chicklet i ima USB priklučke, čitač SD memorijskih kartica i zasebnu bateriju sa kojom se rad uređaja može produžiti na 14 sati. Transformer ima dve kamere: prednju, sa rezolucijom 2 Mpix i zadnju sa rezolucijom 8 Mpix sa blicom. Napredni CMOS senzor i 5-elementni objektiv omogućavaju pravljenje svetlih i jasnih fotografija.

Operativni sistem Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich omogućava istovremeni rad sa više aplikacija, a podržava Adobe® Flash® i sve popularniji Google Play. Iako ima ugrađeno 32/64 GB memorije za čuvanje podataka, uvek je dobrodošao dodatni prostor za pravljenje rezervnih kopija. Kupovinom ovog računara dobija se usluga – ASUS WebStorage, koja omogućava doživotno korišćenje 8GB online prostora “u oblaku”. Uz računar se dobija Polaris® Office®, paket pomoću kojeg mogu da se uređuju dokumenti iz standardnog paketa MS Office.

www.dl.rs/gdekupiti

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,