Huawei Demo Truck u ComTrade-u

clip_image001Nakon posete Švedskoj, Poljskoj, Austriji i Mađarskoj Huawei Demo Truck stigao je i u Beograd. Zahvaljujući svojoj saradnji sa kineskim proizvođačem, ComTrade je postao jedini partner u regionu kod koga se zaustavio ovaj kamion koji predstavlja pravi putujući demonstracioni centar.

Huawei Demo Truck je svoju posetu Beogradu započeo 12. i 13. juna ispred Belexpo centra, a dan kasnije, 14. juna, postavka je premeštena u ComTrade tehnološki centar. U unutrašnjosti ovog inovativnog kamiona posetioci su mogli da prate demonstraciju informatičkih i telekomunikacionih infrastruktura namenjenim malim, srednjim i velikim preduzećima i poslovnim sistemima.

Rešenja su predstavljena u okviru pet segmenata: Cloud computing – koji omogućava stvaranje privatnih sistema za onlajn skladištenje datoteka sa visokim stepenom sigurnosti, telepresence – sistem koji kreira mogućnost komunikacije licem u lice kojom se ljudi iz različitih kancelarija i gradova širom sveta sastaju u virtuelnom prostoru koristeći moć mreže, objedinjeni sistem interaktivne komunikacije, rešenja namenjena mrežnoj infrastrukturi, kao i specifična rešenja za vertikalne industrije.

Kako saradnja sa sistemskim integratorima i plasman rešenja za javni sektor i privredu spadaju u prioritete za Huawei u Srbiji, logično je očekivati da će saradnja ostvarena u toku ove posete ubuduće rezultirati proširenjem zajedničkog nastupa na lokalnom tržištu.

Pročitajte i:  Ministarstvo rudarstva i energetike najavilo zeleni projekat sigurnih kuća u saradnji sa kompanijom Huawei

Izvor: ComTrade Group

Facebook komentari: