NAS uređaj namenjen za IP video nadzor – Buffalo TeraStatio 5200

clip_image001

Buffalo TeraStation 5200, član nove generacije TeraStation 5000, sa dva HDD, idealan je za zahtevne korisnike koji žele RAID NAS uređaj  za velike mreže i zahtevne poslovne aplikacije. Sa moćnim Intel Atom D2550 procesorom, TeraStation 5200 pruža odlične performanse tokom prenosa podataka i prilikom svakodnevnog korišćenja.

TeraStation 5200 poseduje Intel Atom D2550 dual core procesor od 1.86 GHz i 2 GB DDR3 RAM memoriju koji omogućavaju da se  TeraStation 5200 fokusira na rešavanju više zadataka odjednom uz minimalno slabljenje performansi i propusne moći računarske nmreže. Takođe, TeraStation 5200 poseduje video menadžment platformu za IP video nadzor koji omogućava snimanje, čuvanje i pregled visoko kvalitetnog (HiRes) video materijala. SoleraTec Phoenix RSM pruža napredne funkcije  I pomoć pri upravljanju i skladištenju digitalnog sadržaja sa IP kamera.

Ovaj model nudi više različitih načina za daljinski pristup i razmenu digitalnog sadržaja. Sa WebAccess i FTP/SFTP servisima, korisnik može bezbedno da pristupi dokumentima i da ih deli sa svima koji su  van lokalne mreže. Primalac dokumenata može da ih preuzme gde god da se nalazi gde je slobodan pristup internet a sa WebAccess aplikacijom  moguće je preuzeti dokument I preko tablet računara ili smart telefona. 

Izvor: Vucomm

Facebook komentari: