Huawei nova 11: baterija i kamere koje podržavaju svaki vaš plan

Visoke performanse, vrhunske kamere, kao i izdržljivost su aduti Huawei nova 11, kao i ostalih članova ove popularne serije pametnih telefona.

PCPress.rs Image

Ovaj uređaj savršen je za one koji vode dinamičan način života, a ne žele žrtvovati savremeni i sofisticirani dizajn. Huawei nova 11 će sigurno osvojiti srca korisnika koji cene napredak u svim aspektima visokotehnoloških uređaja.

Inspirativna estetika i moderan ekran

Huawei nova 11 dolazi u modernom zelenom tonu, ali je dostupna i u klasičnoj crnoj verziji. Potpuno novi Super Star Orbit Ring ima preciznu obradu metala, jedinstveni sjaj i nežno uklopljena slova, stvarajući savršeno harmonični dizajn.

Huawei nova 11 je tanak i lagan uređaj sa 6,7-inčnim ekranom, brzim osvežavanjem ekrana od 120 Hz i besprekornim OLED ekranom sa ravnim ivicama. Sa njegovom besprekornom rezolucijom i živopisnim bojama, stvara glatko korisničko iskustvo. Korisnici mogu zadovoljiti svoje potrebe za zabavom i uživati u impresivnim vizuelnim prikazima bilo da su na poslovnom sastanku ili čekaju let na aerodromu.

Unapređenje fotografskog doživljaja

Sistem kamera koji beleži svaki lep trenutak, i čuva uspomene na adekvatan način je jedan od razloga zašto izabrati Huawei nova 11 kao idealni gedžet. Huawei pametni telefoni se generalno ističu po svojim izvanrednim kamerama, vodeći su u industriji, a nova 11 nastavlja ovaj trend. Ultra Vision kamera rezolucije 50 MP pruža izvanredan kvalitet različitih vizuelnih prikaza, postižući visok nivo detalja čak i u uslovima slabog osvetljenja. Za korisnike koji žele zabeležiti široke pejzaže i planinske vence, ili pak približiti prelepe fasade evropskih gradova, tu je ultra-širokougaona kamera s dodatnom makro funkcionalnošću. Prednja kamera visoke rezolucije od čak 60 MP pruža besprekorne fotografije u svim uslovima, a posebno se ističe u portretnom režimu.

PCPress.rs Image

Osim moćnih kamera, Huawei nova 11 donosi i obilje fotografskih funkcija. Huawei Multi-Vision Photography nudi raznolike načine rada, uključujući profesionalni portretni režim, inteligentno prilagođavanje otvora blende, automatsko fokusiranje, True-Chroma fotografiju i mnoge druge. Ove napredne funkcije pokreću najnoviji algoritmi, pružajući korisnicima širok spektar mogućnosti za stvaranje neverovatnih fotografija.

Pročitajte i:  Xiaomi 14 Ultra: Prava Ultra

Baterija za svaku priliku

Odgovarajući na sve izazove brzog punjenja i dugotrajne baterije, Huawei nova 11 donosi najbolje rezultate uz bateriju kapaciteta 4500 mAh. Sa energetskom efikasnošću, ovaj telefon korisnicima omogućava celodnevnu upotrebu. A za one koji su strastveni igrači video igrica ili marljivi radnici, tu je Huawei SuperCharge Turbo tehnologija snage 66 W. Na ovaj način, vaš telefon će biti potpuno napunjen za samo 31 minut, bez obzira na izazovne zadatke koje mu postavite.

Sve u svemu, Huawei nova 11 donosi potpun paket funkcija i performansi koji će zadovoljiti različite potrebe i životne stilove korisnika.

Korisna adresa: consumer.huawei.com/rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,