ERP 2024

Huawei P20 serija dostupna u Srbiji

Kompanija Huawei sinoć je predstavila najnoviju P seriju pametnih telefona i prvi telefon sa trostrukom Leica kamerom koju pokreće veštačka inteligencija, na događaju koji je organizovan u hotelu Hilton.

PCPress.rs Image

Tokom večeri, gosti su imali prilike da testiraju neke od ključnih karakteristika telefona u specijalno napravljenim experience zonama. U centralnom delu sale nalazila se soba u kojoj su prisutni mogli da probaju sve mogućnosti unapređene, trostruke Leica kamere koju pokreće veštačka inteligencija i dobiju profesionalne fotografije za koje nije potrebno da i sami budete profesionalac.

PCPress.rs Image

Osim karakteristika kamere, gosti su mogli da testiraju novu opciju zumiranja koju na tržište donosi Huawei P20 Pro zahvaljujući svom 5x Hybrid Zoom-u. Na zidovima unutar Hybrid Zoom Experince sobe, bile su sakrivene ključne karakteristike telefona, jasno vidljive samo onima koji gledaju kroz ekran uvećan kamerom P20 Pro telefona, a koji čini da i najsitnija slova budu jasno čitljiva i vidljiva nakon uvećavanja.

PCPress.rs Image

George Zhang, direktor Huawei device sektora za region Balkana izjavio je: „Svaki put kada razmišljamo o kreiranju novog telefona, prvo i najvažnije nam je korisničko iskustvo, to je ono što jača našu poziciju kao top tri igrača u svetu, ali i na tržištu Srbije. U kompaniji Huawei želimo da korisnicima omogućimo neometano iskustvo i jednostavnost korišćenja pametnih telefona praćeno jedinstvenim dizajnom, sa akcentom na vrhunsku tehnologiju koja je potrošačima više nego ikad na dohvat ruke.“ Telefone iz P20 serije moguće je kupiti u prodajnim objektima operatora MTS, Vip i Telenor, kao i radnjama Huawei Experience Store – Ušće, Tehnomanija, Gigatron, Win Win, Handy, Huawei store Rajićeva SC.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  UN glasa za prvu rezoluciju AI