Huawei poklon za dan žena

Posebnu zahvalnost i ljubav koju osećamo prema majkama, sestrama, najboljim prijateljicama, suprugama i svim važnim ženama u našem životu važno je pokazivati svakodnevno. Ipak, postoje pojedini dani u godini u kojima je dodatna pažnja uvek dobrodošla.

PCPress.rs Image

Dan žena uz Huawei

Jedan od njih je predstojeći Dan Žena, a kompanija Huawei odlučila je da ovim povodom iznenadi sve ljubitelje brenda sa specijalnom ponudom prilikom koje u periodu do 8. marta možete iznenaditi pronaći moderne poklone koji će se naći na popustu do čak 25%.

Jedinstvena ponuda odnosi se na: Huawei P smart 2021 telefon, MatePad 10 tablet, stilizovan ranac za laptop, kao i FreeLace Pro bluetooth slušalice. U ponudi su i fitnes gedžeti poput Huawei Watch Fit pametnog sata, u tri različite boje kao i pametna telesna vaga.

Ukoliko poželite da iznenadite sebe ili nekog do koga vam je stalo možete se odlučiti i za popularni Huawei MateBook X laptop. Kupovinom ovog uređaja ostvarujete mogućnost da na poklon dobijete Huawei Watch GT 2 Pro sa sivom narukvicom ili Huawei Watch GT 2 u boji Gold.

PCPress.rs Image

Uređaji koji su deo specijalne Huawei ponude mogu se pronaći u zvaničnim Huawei Experience Store prodavnicama u TC Ušće, Galerija i Ada Mall, kao i putem zvanične Huawei Online prodavnice.

Pročitajte i:  Huawei Pura 70 serija: Više od lepote

Proslavite nedelju žena uz Huawei i istražite specijalnu ponudu na linku. Buket cveća je uvek dobar izbor, a ove godine možete ga upotpuniti i nekim od sledećih uređaja:

  • Huawei P smart 2021, po specijalnoj ceni od 18,749 dinara.
  • Huawei MatePad 10, po specijalnoj ceni od 29,999 dinara.
  • Huawei Watch Fit, po specijalnoj ceni od 12,749 dinara.
  • Huawei FreeLace Pro, po specijalnoj ceni od 12,749 dinara.
  • Huawei stilizovan ranac za laptop, po specijalnoj ceni od 8,249 dinara.
  • Huawei telesna vaga, po specijalnoj ceni od 2,999 dinara.
  • Huawei MateBook X i Huawei Watch GT 2 Pro ili Watch GT 2 na poklon, po ceni od 179,999 dinara.
Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,