Humanitarna akcija Samsunga

Samsung 7

Kompanija Samsung Electronics uručila je danas donacije školama i ustanovama za brigu o deci i osobama sa posebnim potrebama u okviru svoje tradicionalne humanitarne akcije, čije je ovogodišnje geslo “Korak za nadu i osmeh”. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i Vojin Ćetković, poznati srpski glumac mlađe generacije, koji je predlagač liste dobitnika pomoći i zaštitno lice ovogodišnje humanitarne akcije kompanije Samsung Electronics.

U okviru huminitarne akcije „Korak za nadu i osmeh“ uručene su donacije vrtićima ustanove „Nata Veljković’’ u Kruševcu, Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Beogradu, kao i porodici Krstić, na predlog Naše Srbije, koja se, izbegavši sa Kosova i Metohije, naselila se u selu Dobrotina kod Leskovca.

Vlado Gođevac, direktor predstavništva kompanije Samsung u Srbiji, je povodom humanitarne akcije “Korak za nadu i osmeh” izjavio: “Velika nam je čast što smo i ove godine u prilici da pružimo pomoć onima kojima je ona najpotrebnija. Naše korporativne aktivnosti se i u Srbiji odvijaju u kontekstu društveno odgovornog ponašanja, a ukupna vrednost ove donacije iznosi oko 30,000 evra. Ovogodišnja akcija je realizovana u operativnoj saradn ji sa našim distributerima Roaming Electronics, Stav, ERC Commerce i K&K Electronics, a posebnu zahvalnost upućujemo Vojinu Ćetkoviću za njegovu nesebičnost, entuzijazam i saradnju u ovoj akciji.”

Pročitajte i:  10 godina platforme za dobre i tradicionalne recepte - Recepti i Kuvar Online

Izvor: PC Press, MMD Serbia

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,