Humanitarni CS:GO turnir za pomoć onima kojima je najpotrebnija

Reč je o sjajnoj inicijativi koja okuplja IT kompanije u Srbiji oko plemenitog cilja – sakupljanja novca za lečenje Nađe Đerović!

PCPress.rs Image

Pomoć u najpotrebnijim trenucima

Iza nas je jedna od izazovnijih godina, godina koja nam je promenila navike, način druženja i komunikacije. Uprkos nepredviđenim okolnostima u kojima je proticala prethodna godina, mnogi ljudi i kompanije su pronašle način da pomognu i nađu se u teškim situacijama svojim kolegama, prijateljima, poznanicima čak i ljudima koje nikada pre nisu videli.

Jedna takva akcija je Humanitarni CS:GO turnir kome se priključilo 80 kompanija, a 70 timova je učestvovalo u turniru. Sakupljeno je više od 3 miliona dinara. Turnir je priča koja je prošle godine započeta a u ovoj, i narednim godinama, postoji želja da se nastavi, te je cilj da ovakve akcije postanu tradicija.

Stoga kompanija Quantox Technology organizuje drugi po redu Humanitarni CS:GO turnir koji za cilj ima prikupljanje sredstava za sve oni koji se, ne samo trenutno, već duže vreme bore sa zdravstvenim poteškoćama, za sve one koji biju svoju bitku potpuno sami.

PCPress.rs Image

Prijave i fond

Ovoga puta će se igrati za Nađu Đerović, devojčicu kojoj je potrebna sva pomoć ovog sveta, uključujući i našu. Informacije možete pronaći na ovoj stranici!

Kao i prošlog puta, inicijalni fond koji će organizator obezbediti je 1.000.000 dinara. Svi su pozvani da se priključe dobrom cilju, da prijave svoje timove i daju svoje donacije. Prijave se vrše putem FORME. Turnir će biti održan 3. i 4. aprila. Prijave su otvorene do 31.marta.

Na turniru iz 2020. godine inicijalni fond od 1.000.000 dinara se svakodnevno uvećavao i do kraja je sakupljeno 3.242.000 dinara. U komunikaciji sa pobedničkim ekipama odlučeno je da će novčana sredstva biti usmerena na sledeći način:

  • 50% budžeta – 1 621 000,00 dinara Kliničkom centru u Nišu
  • 30% budžeta – 972 600,00 dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za pomoć medicinskom osoblju
  • 20% budžeta – 648 400,00 dinara Unicefu za nabavku opreme

Inicijativa za turnir je došla od kompanije Quantox Technology koja je u ulozi organizatora.

Facebook komentari: