HyperX infracrveni svetleći RAM

Mnogi PC entuzijasti koriste svetleću radnu memoriju kako bi dodali lični pečat svom sistemu. Međutim, stvaranje odgovarajuće, sinhronizovane emisije svetla nije uvek lako. Čak i ako imate odgovarajuću matičnu ploču, kompatibilnu memoriju i potreban softver, nema garancije za harmoničan prikaz. HyperX želi to da popravi, tako da uvodi nove Predator DDR4 module koji mogu da koriste infracrveno svetlo za sinhronizaciju RGB osvetljenja, pri čemu nema dodatnih kablova jer koristi napajanje direktno iz matične ploče.

PCPress.rs Image

Pored sinhronizacije, HyperX ističe da novi moduli podržavaju višestruke profile osvetljenja kada se povežu sa kompatibilnom matičnom pločom, koja ima softver za RGB kontrolu. Ako više volite konvencionalniju rutu, HyperX obećava kompatibilnost sa postojećim RGB kontrolnim softverom iz ASUS-a, Gigabyte-a, MSI-a i drugih.

Nova Predator memorija biće dostupna tokom drugog tromesečja ove godine. HyperX nije otkrio cene ili konfiguraciju, ali je razumno pretpostaviti da će ovo imati premijum oznaku, s obzirom da  plaćate dekoraciju zajedno sa memorijom koja je pogodna za gejmere, a to retko dolazi jeftino.

Pročitajte i:  Najbolja RAM memorija za AMD Ryzen 7 8700F

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,