Računari i Galaksija

I ove godine EdIT – letnja škola programiranja

U okviru svog programa ulaganja u razvoj talentovanih IT stručnjaka, ComTrade i ove godine nastavlja sa organizacijom besplatne letnje škole koja će okupiti više desetina mladih programera iz celog regiona i pružiti im priliku da uče pod nadzorom iskusnih profesionalaca.

Edit_WebTradicionalno promovisana pod nazivom EdIT (Education for Innovative Thinkers), ova manifestacija svake godine privlači veliku pažnju u stručnim krugovima, a ComTrade obradi ogroman broj prijava i na osnovu njih bira učesnike koji će dve nedelje provesti suočavajući se sa realističnim izazovima karakterističnim za profesionalne IT projekte.

Tema EdIT letnje škole u Srbiji će ove godine glasiti „Dronom u visine uz pomoć Android uređaja“, što znači da će polaznici imati priliku da svoje sposobnosti u razvoju mobilnih aplikacija primene u veoma praktičnom kontekstu. U Sloveniji su teme letnje škole “Gamification of mobile portal“ i “Bodi Smart Bodi Eko”, dok će na EdIT-u u BiH , polaznici učiti razvoj aplikacija sa temama“Gamification in finance and banking“ i „Campaign management system”.

Letnje škole u Kragujevcu, Sarajevu, Banjaluci , Mariboru i Ljubljani svoja vrata će otvoriti od 8. do 19. jula, a beogradsko izdanje EdIT-a sledi u periodu od 22. jula do 2. avgusta. Sve troškove letnje škole snosi ComTrade, što garantuje da se za učešće mogu prijaviti svi oni koji to zaslužuju, a ne samo oni koji su finansijski najsposobniji.

Prijave za ovogodišnju školu u Beogradu i Kragujevcu su u toku i mogu se pronaći na adresi: http://www.comtrade.com/rs/o-nama/karijera/edit/edit-13/prijava/

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “I ove godine EdIT – letnja škola programiranja

Comments are closed.