ASUS ROG Flow

I podloga i punjenje

Novi Logitech PowerPlay sistem bežičnog punjenja mogao bi u potpunosti da promeni probleme korišćenja bežičnih miševa – bateriju. Naime, nedavno predstavljena Logitech podloga G PowerPlay koristi pomenuti PowerPlay sistem i ima mogućnost da puni kompatibilne miševe dok se nalaze na samoj podlozi.

PowerPlay sistem koristi Logitech G Lightspeed tehnologiju. Lightspeed ima odziv od 1 ms, i optimizaciju signala zahvaljujući Frequency Agility mehanizmu koji automatski preskače problematične interfejse osiguravajući glatke i konzistentne performanse.

Logitech govori da je ova tehnologija razvijana četiri godine, zbog toga što postojeće tehnologije bežičnog punjenja ne omogućavaju primenu na veliku površinu poput podloge za miša (konkretno 320×275 mm). Energetsko polje koje generiše PowerPlay tehnologija se koristi i transformiše u struju zahvaljujući Powercore modulu koji se putem magneta povezuje na kompatibilne gejmerske miševe.

Podloga će se u avgustu pojaviti u prodaji po ceni od 100 USD, a prva dva kompatibilna modela su G903 (150 USD) i  G703 (100 USD), i naći će se u prodaji krajem ovog meseca.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Logitech periferije: Za udoban i zdrav digitalni život
HR specijalno izdanje

Tagovi: , , , , , , ,