IBM Forum 22. oktobra u Beogradu

IBM_930x300_23 Kompanija IBM organizovaće Forum na kojem će predstaviti najnovije trendove u IT industriji i IBM rešenja, reference i uspešne projekte urađene sa partnerima, 22. oktobra u hotelu Hyatt Regency Beograd. Forum će biti održan uz podršku Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo, čiji će državni sekretar Boris Barjaktarović održati prezentaciju. Prezentacije će od 9 do 17.30h biti organizovane u više paralelnih sesija, koje će trajati po 30 minuta. Između ostalih, govoriće i generalni direktor IBM Srbija, Crna Gora i Makedonija Miloš Đurković, kao i potpredsednica Business Process Integration, NE IBM Fiona Capstic. Očekivan broj učesnika je oko 350, a ciljna publika su CEO, CIO i IT menadžeri iz svih sektora.

IBM, kao kompanija koja je poznata po inovacijama, nastojaće da svojim iskustvom pomogne Srbiji na putu ka integracijama u Evropsku Uniju, što je i jedan od najvažnijih ciljeva Foruma.

Pokrovitelji su kompanije SAP, Cisco i Lenovo, a partneri sa kojima će biti predstavljeni referentni projekti su SBS, Spinnaker, S&T, Siemens, Ascedent.

Prijavljivanje za Forum vrši se preko sajta: http://www.ibm.com/rs/sr/

Pročitajte i:  Održan Canon Inspiration Days

Izvor: PC Press, IBM: www.ibm.com/rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,