BIZIT Seminar

Icarus: Igra preživljavanja stiže u novembru

Video igra Icarus se najavljuje već neko vreme, a u pitanju je sadržaj koji će obradovati one koji vole naučnu fantastiku i igre preživljavanja. Trebalo je da izađe 11. avgusta, ali je lansiranje odloženo za novembar.

PCPress.rs Image

Developeri su objavili da su nakon kratkog razmatranja odlučili da je igri potrebno još vremena, a kako bi do igrača stigla spremna. Planovi su nekoliko puta menjani od kada je najavljena 2020. godine, pa je u junu na primer objavljena i cena – 30 dolara za prvo poglavlje, iako je originalno zamišljena kao besplatna igra.

PCPress.rs Image

Tu su i dobre vesti za one koji su igru već naručili – od avgusta počinju „beta vikendi“, a potrajaće sve do novembra. U pitanju su dvodnevni testovi u okviru kojih će se proveravati kako funkcionišu određena okruženja u igri, ali i način da igrači okuse Icarus pre nego što igra izađe. Prvi beta vikend počinje 28. avgusta, a poslednji 23. novembra, što znači da bi igra trebalo da izađe krajem jedanaestog meseca.

Pročitajte i:  Blizzard video igre nedostupne u Kini

PCPress.rs Image

Oni koji su igru već isprobali kažu da je „vanzemaljska planeta predivno mesto, ali je prepuna zastrašujućih životinja i vremenskih nepogoda“.

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,