BIZIT plus

ICM Electronics dobio PKS nagradu

PCPress.rs ImageJuče su na svečanoj sednici Privredne komore Srbije uručene tradicionalne godišnje nagrade. Među ovogodišnjim dobitnicima priznanja za doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije je novosadska kompanija ICM Electronics. Draganu Mićiću, direktoru kompanije, nagradu je uručio Miloš Bugarin, predsednik Komore.

Kompanija ICM Electronics je domaći lider u oblasti automatizacije proizvodno-tehnoloških procesa od svog osnivanja, a od 2006. godine, kada je proširila polje delovanja i u svoju ponudu uvrstila i robotizaciju proizvodnje, postala je prva kompanija u Srbiji koja je ponudila tržištu i ovu mogućnost. Inače, ICM Electronics je sredinom decembra ove godine privela kraju radove na prvoj srpskoj fabrici za proizvodnju i montiranje robotskih linija u Platičevu, što predstavlja rezultat dugogodišnjeg razvoja ove kompanije, koja sarađuje sa najpoznatijim svetskim proizvođačima u oblasti industrijske elektronike i robotike.

Među dvadeset firmi koje su dobitnici nagrade Komore Srbije, pored ICM Electronicsa, našli su se i Telekom Srbija, Mlekara Subotica, Forma Ideale, Konsing Group i drugi.

Facebook komentari: