BIZIT plus

ICT HUB pokreće seriju MeetUp-ova

U četvrtak, 26. februara biznis inkubator za tehnološko preduzetništvo ICT Hub organizuje svoj prvi MeetUp u nizu planiranih, u svojim prostorijama u Naučno-tehnološkom parku Zvezdara.

ICT Hub - MeetUp

 

Na njemu će svi zainteresovani imati prilike da se informišu o tome koji je najbolji način za uspešno kreiranje i plasiranje proizvoda i usluga na tržište. Čast da svojim izlaganjem otvori niz predavanja i radionica pod nazivom „ICT Hub MeetUp“ pripala je Janku Milunoviću, ekspertu za digitalno bankarstvo Sberbanke i jednom od mentora ICT Hub-a, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Janko Milunović poseduje bogato, višegodišnje iskustvo rada u međunarodnim korporacijama i razvoju uspešnog startupa u Srbiji. Njegova ekspertiza je u domenu savremenog online bankarstva i razvoja web kanala prodaje, a tema sa kojom će započeti svoje izlaganje biće kreiranje poslovne go2market strategije u cilju određivanja najboljeg pristupa za ulazak na nova tržišta. Predavanje se metodološki bazira na brojnim primerima iz prakse, kako domaćih tako i brojnih internacionalnih projekata.

Učešće na ICT Hub MeetUp-u je besplatano, a sve što je potrebno da zainteresovani urade je da popune svoju prijavu na http://www.meetup.com/ICT-Hub-Meetup/.

 

Facebook komentari: