Drugi Bizit u novembru

Drugi po redu Bizit, stručna konferencija o poslovnoj primeni ICT rešenja održaće se 3. i 4. novembra u Beogradu. Konferencija će se održati u Klubu poslanika.

bizit

Bizit 2015 će trajati 2 dana, u okviru kojih će postojati jasno definisane programske celine.

Prvi dan će biti posvećen poslovnim rešenjima i njihovoj primeni. Akcenat će biti na tome kako nabaviti rešenje i koje benefite korisnik dobija korišćenjem novog poslovnog rešenja.

Drugi dan će u celini biti posvećen edukaciji, profesionalnom usavršavanju i zapošljavanju. Prateći program će činiti radionice i stručni paneli vezani za osnovne teme konferencije.

Osluškujući utiske sa prošlogodišnje manifestacije, akcenat će biti na konferencijskom delu, ali će postojati i mogućnost za predstavljanje kompanija na izložbenim štandovima.

Novina koju ćemo ove godine uvesti je Bizit MatchMaker, u okviru koga će posetioci moći unapred da ugovore sastanak sa predstavnicima kompanije za čije su usluge zainteresovani. Pored matchmakinga, na događaju će postojati i ShowSpace, gde će posetioci moći da uživo prisustvuju demonstraciji određenog proizvoda, rešenja ili usluge.

Pripreme za Bizit 2015 su u toku pa vas pozivamo da pratite sajt bizit.rs. Na zvaničnom YouTube kanalu možete videti deo pozitivne atmosfere koja je pratila prošlogodišnji događaj i pogledati sva predavanja.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  BIZIT Plus Seminar: Uobičajeni strahovi kupaca i kako ih prevazići
SBB

Tagovi: , ,