BIZIT plus

IDEA – online prodavnica

Ušteda vremena, dostava proizvoda na kućnu adresu i jednostavno korišćenje aplikacije su neki od ključnih benefita koje pruža internet kupovina. Iskoristite vaše vreme Kvalitetno. Kupujte online bilo kad i bilo gde u Beogradu i Novom Sadu.

PCPress.rs ImageUkoliko ste od onih koji, zbog brojnih poslovnih obaveza, ne stižu da posete prodavnicu i obave kupovinu, imamo pravo rešenje za vas. Online kupovina je popularan i praktičan vid kupovine, koji je od pre par godina postao dostupan i na našem tržištu. Kako bi velikom broju svojih kupaca omogućila da kvalitetnu kupovinu obavi iz topline svog doma ili kancelarije i da na taj način uštedi vreme, IDEA je među prvim trgovinskim lancima pokrenula jednu od najsavremenijih internet prodavnica u Srbiji.

Savremena mobilna aplikacija za naručivanje dodatno štedi vreme, što je imperativ za današnji tempo života. Pored toga, garancija visokog kvaliteta ove usluge su niske cene, dostavna vozila sa rashladnim komorama i izbor veći od 20.000 artikala robe široke potrošnje, što će ispuniti očekivanja i najzahtevnijih kupaca.

Jednostavna i dostupna kupovina

Ova internet prodavnica vam pruža mogućnost da narudžbinu obavite putem pametnog telefona ili računara. Ukoliko ste korisnik android ili iphone telefona, IDEA mobilnu aplikaciju možete preuzeti iz Google Play ili Apple Store prodavnice i kupovinu možete obaviti bilo kada i gde god da se nalazite. Ukoliko vam je zgodnije da kupovinu obavite putem računara, potrebno je da posetite web sajt IDEA internet prodavnice  online.idea.rs i prijavite se kao korisnik ove usluge.

Najkvalitetnija usluga i savremena oprema

IDEA online prodavnica se izdvaja na tržištu Srbije po kvalitetu očuvanja svežih i zamrznutih proizvoda, uz pomoću specijalnih komora, koje čuvaju svežinu poručenih namirnica sve do trenutka dostave. Dostavna vozila IDEA online prodavnice garantuju izvrsne zahteve prevoza robe, jer sadrže najsavremenije rashladne komore, kako bi naručeni artikli stigli u istom stanju i uslovima u kojima se drže unutar prodavnice. Porudžbine se slažu na sam dan dostave kako bismo vam osigurali maksimalnu svežinu naručenih proizvoda. Poručite danas i sutra će isporuka, potpuno besplatno, biti na vašim vratima. Imaćete mogućnost izbora vremena u opsegu dostave od samo dva sata.

Planiranje dostave i dodatna ušteda

Preuzmite kontrolu nad svojim troškovima tako što ćete, uz pomoć online kupovine imati uvid u to koliko i na šta trošite vaš novac. Značajna prednost internet kupovine je i ta da možete kupiti samo one artikle koji su vam zaista neophodni i da nećete napuniti korpu proizvodima koje niste planirali. Pored kontrole troškova, značajni benefit internet kupovine je i planiranje dostave. Savremena IDEA online prodavnica vam omogućava da sami odaberete kog dana i u kom terminu želite da naručena roba bude doneta do vaših vrata.

Način plaćanja

Naručenu robu možete platiti gotovim novcem, platnim karticama ili putem interneta. Plaćanje preko interneta obavlja se putem platnih kartica
Visa®, MasterCard®, Maestro®, Diners Club, International®, Dina®, a moguće je platiti i prilikom dostave gotovinom, debitnim i kreditnim karticama, odnosno za pravna lica virmanski.

IDEA online uvek uz Vas

Startujući kao internet servis sa najboljom uslugom i najkraćim rokom dostave kupljene robe, IDEA online prodavnica iz godine u godinu osvaja nove kupce, pa možemo reći da sasvim sigurno predstavlja budućnost trgovine u Srbiji. Na taj način se izborila za status jedne od najboljih online prodavnica i najbrže rastući kanal prodaje kod nas.

(Objavljeno u PC#240)

Facebook komentari: