BIZIT plus

IFA 2019: Acer oduševio pre samog početka

Iako formalno IFA 2019 sajam u Berlinu još uvek nije zvanično počeo (to će se desiti tek kroz koji sat putem zvanične konferencije za medije), Acer je održao sopstvenu konferenciju za medije na kojoj je predstavio čitav niz noviteta za drugu polovinu 2019. godine.

PCPress.rs Image

CEO kompanije Acer Džejson Čen je predstavio nove uređaje, ali i društvene platforme. Acer je pokrenuo Planet 9, platformu za igranje koja će zapravo biti društvena mreža namenjena ambicioznim igračima. Na njoj će oni moći da se druže i razmenjuju iskustva, ali i da traže trenere, nove saigrače, ljude koji će ih uputiti u tajne igara. Za sada je podržano nekoliko igara, uključujući League of Legends i Dota 2, a očekuje se da će broj podržanih igara biti proširen uskoro. Ova društvena mreža trenutno prihvata prijave za otvorenu beta fazu, koja će krenuti 30. januara.

PCPress.rs Image

Još jedan interesantan novitet je ConceptD serija, posvećenja kreatorima sadržaja. Reč je o elegantnim i inovativnim računarima koji stižu sa izuzetno snažnim hardverom i u partnerstvu sa kompanijom Nvidia. ConceptD 3, ConceptD 5 i ConceptD 7 Pro su snažni računari u elegantnoj formi, sa ekranima koji pokrivaju 100% RGB spektra i namenjeni su kreatorima sadržaja.

Pročitajte i:  ASUS ROG Zephyrus G16 GU605: Snaga za poneti

PCPress.rs Image

Takođe, Acer je predstavio mnoštvo noviteta u standardnim serijama. Naročit je akcenat bio na Swift liniji, koja predstavlja moderno dizajnirane tanke i lake računare kreirane u partnerstvu sa kompanijom Intel, sada sa najnovijom, 10. generacijom Intel Core procesora.

PCPress.rs Image

Na samom kraju, Acer je predstavio i novitete iz Predator serije uređaja, namenjene igračkoj populaciji. Acer Predator Triton 300 i 500 su fantastični računari, sa vrhunskim hardverom, ali i dalje u elegantnoj formi tankog i lakog računara. Svi stižu sa ekranima od 144 Hz ili više, a predstavljen je čak i model sa ekranom osveženja 300 Hz!

PCPress.rs Image

Najzad, Acer je predstavio i krunu svog rada, Predator Thronos Air, usavršenu verziju gejming “prestola” predstavljenog prošle godine. Sada ima nekoliko opcija na raspolaganju, uključujući izbor između 49-inčnog ultrawide monitora i tri standardna monitora u sinhronom režimu, razne opcije po pitanju fotelje i dodatne opreme. Stolica prihvata težine do 160 kilograma, a iz prve ruke smo se uverili da je masažna funkcija prva liga – daleko bolja nego klasične masažne fotelje, tako da će igračko iskustvo biti fantastično!

Pročitajte i:  ASUS Zenbook Duo: Raznovrsna uživancija

PCPress.rs Image

Toliko od nas za prvo javljanje iz Berlina, a kako je bilo na Acer događaju možete pogledati u priloženoj galeriji. Budite uz nas i dalje, javljamo se uskoro sa novim vestima iz Berlina!

Facebook komentari: