BIZIT plus

IFA 2019: Najavljeni novi Alcatel mobilni uređaji

TCL Communication predstavlja svoju novu seriju mobilnih uređaja u okviru sajma IFA 2019, koja obuhvata Alcatel 3X i Alcatel 1V pametne telefone, Alcatel Smart Tab 7 tablet i Alcatel LINKHUB LTE cat7 kućnu stanicu. Novi proizvodi donose optimizovane performase, a zadržavaju jednostavnost stila i upotrebe.

PCPress.rs Image

Alcatel 3X

Alcatel 3X dolazi sa ekranom od 6.5 inča sa HD+ Super Full View displejom koji je idealan za fotografisanje, gledanje video sadržaja, igranje igara i surfovanje Internetom. Ovaj pametni telefon takođe dolazi sa 16MP + 8MP + 5MP trostrukom zadnjom kamerom opremljenom opcijom smart scene detection koja identifikuje različite foto scenarije i automatski optimizuje podešavanja. Mogućnosti modela Alcatel 3X prikazane su kroz njegovo super širokougaono sočivo, koje se pokreće za 102 stepena, i bokeh efekat u realnom vremenu, koji korisnicima daje mogućnost da prave umetničke fotografije. Pored toga, režim za noćne snimke donosi jasne i svetle noćne videe i fotografije, čak i pri slabom osvetljenju. Prednja kamera od 8MP i prednji LED blic daju korisnicima mogućnost da naprave bolje selfije, gde god da se nalaze.

PCPress.rs Image

Alcatel 3X dolazi sa osmojezgarnim procesorom. Model takođe dolazi sa Google Assistant tasterom koji se aktivira samo jednim dodirom i pokreće aplikacije, pretražuje informacije, upravlja pametnim uređajima u kući, definiše podsetnike, šalje tekstualne poruke i obavlja mnoge druge aktivnosti. Pored toga, funkcija Google Lens daje mogućnost korisnicima da uče putem onog što vide, bilo da se radi o pretraživanju proizvoda online, informacijama o mestima ili planetama i životinjama, pomoću samo jednog dodira tastera.

PCPress.rs Image

Alcatel 3X biće dostupan u tri nijanse: Jewelry Black, Jewelry Green i Jewelry Rose po početnoj ceni od 149 evra.

PCPress.rs Image

Alcatel 1V- Pristupačno iskustvo sa Google Assistant tasterom

Alcatel 1V, telefon pristupačne cene, novi je osnovni model pametnog telefona brenda TCL. Dolazi sa Google Assistant tasterom za brzi pristup – jednim pritiskom tastera, korisnici mogu da aktiviraju Google Assistant-a kako bi upravljali zadacima, podešavali alarme i podsetnike, proveravali sastanke u kalendaru, pravili rezervacije i tako dalje.

PCPress.rs Image

Sa osmojezgarnim procesorom, Alcatel 1V radi efikasno i izvršava kompleksne zadatke, donoseći brže i bolje korisničko iskustvo. Pored toga, Android Pie (Go Edition) operativni sistem daje modelu Alcatel 1V impresivan niz Google opcija, obuhvatajući Google Assistant, Google Go i Gboard, obezbeđujući dva puta veći prostor za skladištenje podataka sa aplikacijama koje zauzimaju manje prostora. Kao rezultat svega navedenog, Alcatel 1V može da radi efikasnije i da izvršava zahtevnije zadatke, donoseći brže i bolje korisničko iskustvo.

Alcatel 1V (2019) biće dostupan po početnoj ceni od €79 i dolazi u elegantnoj metalik završnoj obradi uključujući antracit crnu, metalik plavu, metalik zlatnu i metalik roze.

Alcatel Smart Tab 7

Alcatel Smart Tab 7 daje mogućnost zabavu u pokretu i multitasking pomoću opcije Google Assistant. Uz Google Assistant, pokrenite filmove ili muziku koristeći svoj glas uz mogućnost prepoznavanja glasa sa rastojanja od 3 metra. 7-inčni ekran dolazi sa rezolucijom od 600×1024 piksela, a težak je 268 grama. Bogate audio i displej karakteristike idu ruku pod ruku sa karakteristikama video pozivanja i mogu se lako pokrenuti putem glasovnih komandi Google Duo.  Korisnici mogu biti u kontaktu sa porodicom i prijateljima putem videa i razgovarati sa njima pomoću sistema mikrofona sa opcijom prigušivanja buke.

PCPress.rs Image

Alcatel Smart Tab 7 dolazi sa opcijom Kids Mode koja  deci daje mogućnost da uživaju u obrazovnim aplikacijama istovremeno prateći i ograničavajući vreme provedeno na uređaju. Opcija Eye Care smanjuje plavo svetlo i optimizuje komfor pri gledanju sadržaja, upozoravajući na vreme provedeno za ekranom i obaveštavajući korisnika da pravi pauze.

Alcatel Smart Tab 7 biće dostupan krajem godine po početnoj ceni od 79 evra. 

PCPress.rs Image

LINKHUB LTE cat7 kućna stanica

Lansiranje LINKHUB LTE cat7 kućne stanice daje korisnicima slobodu da prošire broj povezanih uređaja kod kuće, ali i u kancelariji. Sa brzinom preuzimanja podataka od 300 Mbps i brzinom podizanja od 100 Mbps, jednostavan i minimalistički dizajn uređaja uklapa se u sve stilove. Pojednostavljene opcije podešavanja omogućavaju instant surfovanje vebom, dok posebna aplikacija daje korisnicima slobodu da upravljaju mrežom lako, provere i podese status konekcije, povezane uređaje, SSID i lozinke.

PCPress.rs Image

LINKHUB LTE cat7 kućna stanica biće dostupna po početnoj ceni od 129 evra.

Facebook komentari: