ERP 2024

IFA 2019: ASUS poslastice na štandu tajvanske kompanije

Iskoristili smo priliku da svratimo na ASUS štand u osvit prvog zvaničnog dana kada je IFA sajam otvoren za posetioce. Na njemu smo pronašli veliki broj izvanrednih uređaja, koji predstavljaju najnovije iteracije poznatih modela ili su potpuni noviteti, predstavljeni pre samo par dana na konferenciji kojoj, nažalost, nismo bili u prilici da prisustvujemo.

PCPress.rs Image

No, zato je sada tu ogroman broj uređaja koji impresioniraju. Veliki fokus je na RoG seriji proizvoda namenjenih prevashodno igračima i PC entuzijastima. No, ASUS je puno pažnje posvetio grafičkim profesionalcima, kojima je namenjena ProArt serija proizvoda. Reč je o monitorima i laptopovima, koji se odlikuju ekranima sa savršenim prikazom boja.

PCPress.rs Image

Nakon toga, imamo nekoliko istinskih zvezda. ASUS RoG Mothership je ultimativni laptop koji se može rasklopiti i u desktop. Ovaj uređaj poseduje vanserijske specifikacije, ali i veoma visoku cenu. Tu je dosta RoG laptopova, uključujući i Zephyr S, Strix Scar III, ZenBook Pro Duo, te se mogu pronaći razni laptopovi iz više serija, uključujući i veoma skupe naprave, ali i simpatične i pristupačne VivoBook  uređaje.

Pročitajte i:  Prvi put kod nas: ASUS ProArt kreativni skup

Osim toga, na štandu se našlo mesta za razne uređaje koji predstavljaju sam vrh u svojim kategorijama, bilo da se radi o tastaturama, miševima, monitorima, mrežnoj opremi, RoG Delta slušalicama…

PCPress.rs Image

Od telefona smo zatekli Zenfone 6, ali je tu i prva zvezda sajma, a vrlo verovatno i svetske industrije mobilnih telefona – RoG Phone II, koji je upravo tokom sajma ozvaničen i pušten u prodaju u svetu. Nažalost, koliko nam je poznato, ovih telefona neće biti na domaćem tržištu.

Pogledajte i sami šta smo sve zabeležili u priloženoj galeriji:

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,