ERP 2024

IFA 2019: Najbolji telefon na svetu nećete pronaći u Srbiji

Na IFA 2019 sajmu u Berlinu je mnogo atrakcija, a svakako da je među njima jedna od vodećih neverovatni ASUS RoG Phone II, telefon koji konačno možemo da vidimo uživo. Možda i jedini put, budući da se ovaj fantastičan telefon neće prodavati u Srbiji, nažalost.

PCPress.rs Image

ASUS RoG Phone II je fenomenalan telefon koji kombinuje najbolje u jednom fantastičnom uređaju koji je koncepiran kao gejming telefon, ali pruža neverovatno puno svakom entuzijasti. Ne samo da ima najbolji i najbrži čipset na svetu, i to u overklokovanoj varijanti (Snapdragon 855+), već se može pohvaliti baterijom od čak 6000 mAh, ogromnom količinom memorije (12 GB RAM) i skladišnog prostora (do 1 TB), a tu je i bezbroj drugih mogućnosti.

PCPress.rs Image

Nama se ponajviše dopala činjenica da njegov AMOLED ekran radi na osvežavanjima do 120 Hz, a korisnik bira između 60, 90 i 120 Hz za najtečniji prikaz. Što se kamera tiče, tu je Sony IMX586 senzor sa 48 MP u kombinaciji sa širokougaonom 13 MP kamerom, te prednjom kamerom od 24 MP.

Pročitajte i:  TECNO predstavlja najnoviji dodatak Spark seriji: Spark 20c – na duplo višem nivou!

PCPress.rs Image

Izrada telefona je praktično perfektna, a na zadnjoj strani se nalazi Republic of Gamers logo koji svetli. Napred imamo dva velika stereo zvučnika, a telefon ima dva “skina”. Naime, može se namestiti da ima izvorni Android interfejs, ali isto tako da ima agresivni, igrački orijentisani interfejs, kao što možete videti na slikama. Iz RoG Center-a se može upravljati raznim mogućnostima i opcijama telefona, uključujući bezbrojnim mogućnostima koje olakšavaju igranje ili prosto donose nove opcije. Težina telefona iznosi 240 grama. Probali smo i 3,5-mm konektor na kome je pojačalo – zvuk koji telefon daje na slušalicama je savršen!

PCPress.rs Image

Telefon će se isporučivati u dve varijante – osnovno pakovanje će “samo” imati dodatni kuler koji se montira na telefon, dok će postojati i ultimativno pakovanje koje će imati sve dodatke – dodatni džojped, futrolu za nošenje, trigere koji se montiraju sa strane kao na Nintendo Switch konzolu i tako dalje. Nažalost, kao što smo rekli, neće biti dostupan u Srbiji i zavidimo srećnicima koji će moći da se podiče jednim od najboljih telefona današnjice, ako ne i najboljim!

Pročitajte i:  ASUS predstavio ASUS Vivobook S 15, prvi Copilot+ PC sa Windows 11 AI podrškom

PCPress.rs Image

Pogledajte kompletnu galeriju ASUS RoG Phone II telefona:

Facebook komentari: