ERP 2024

INFOSEC 2014 počinje 20. novembra

TeleGroup će 20. novembra 2014. godine organizovati šestu po redu regionalnu konferenciju o informacionoj bezbednosti “INFOSEC 2014” na tržištu BiH, koja će se održati u Banskom dvoru u Banja Luci sa početkom u 10.00 časova.

InfoSec logo Final

Svake godine sajber kriminalci plasiraju nove i još ekstremnije napade na korporativne mreže koji se veoma teško otkrivaju. Kompanije i organizacije su još ranjivije od kako zaposleni sa svojih mobilnih uređaja (BYOD) preko korporativne mreže pristupaju različitim internet sadržajima poput društvenih mreža, Cloud i drugih web servisa. Nove vrste malicioznih softvera, kreiranih u skladu sa novim ponašanjem poslovnih korisnika, uzrokuju krađu identiteta zaposlenih, smanjenje produktivnosti i značajne finansijske gubitke.

“Kao IT kompanija koja se bavi sigurnosnim tehnologijama, želeli smo da podržimo napore regionalnih IT asocijacija u skretanju pažnje državnim strukturama i široj javnosti o informacionoj bezbjednosti kao najznačajnijem resursu svake države kao i postojanju sve sofisticiranijih pretnji u sajber prostoru, koje mogu da ugroze stabilnost regionalne privrede i društva U tom smislu je neophodno sistemsko uvođenje mehanizama zaštite od sajber kriminala, što je zajednička odgovornost državnih struktura i privrede, gde se od IT kompanija očekuje da obezbede kvalitetna rešenja” – rekla je Diana Gligorijević, direktor marketinga kompanije TeleGroup.

U saradnji sa najznačajnijim globalnim brendovima u oblasti informacione beznednosti, kao što su Cisco Systems, Check Point, F5, Blue Coat, Trend Micro, Verimatrix i Huawei, ove godine ćemo poslovnim sistemima otkriti kako da zaštite korporativni sistem od malicioznih softvera, zaustave napade koji se isporučuju elektronskom poštom i linkovima iza kojih je sakriven maliciozni kod i kako da efikasnije upravljaju bezbednosnim aplikacijama uz pomoć inteligentnih IT security servisa najnovije generacije.

TeleGroup INFOSEC konferencija je pokrenuta sa ciljem podizanja nivoa informacione bezbednosti regiona zapadnog Balkana i pretenduje da postane jedan od najznačajnijih IT Security događaja na ovim prostorima. Prva Infosecurity konferencija održana je 2011. godine u Republici Srpskoj, a plan je da se u narednom periodu konferencija organizuje pored tržišta BiH i Srbije i na ostalim tržištima na kojima je TeleGroup poslovno prisutan.

Sve detalje o konferenciji možete pogledati na: www.infosec.ba  i http://www.infosec.ba/agenda.php#

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,