TrendMicro

Ingram Micro imenovao Vladimira Popovića za generalnog direktora za Adriatic Region

Ingram Micro je imenovao Vladimira Popovića za generalnog direktora za Adriatic Region. Poziciju je preuzeo danas, i nastaviće da obavlja dužnosti generalnog direktora u kompaniji kojoj se priključio 2017. godine.

PCPress.rs Image

Vladimir se pridružio Ingram Micro kompaniji u oktobru 2017. godine donoseći dvadesetogodišnje iskustvo u prodaji i upravljanju kompanijama na lokalnim i regionalnim pozicijama. Tokom protekle tri godine, Vladimir je vodio Ingram Micro nonEU region sa velikim uspehom i zajedno sa svojim timom činio da poslovanje bude pouzdana potpora poslovnom uspehu Ingram Micro partnera. Kroz svoju novu poziciju, Vladimir će nastaviti da struktuira i vodi kompanijino poslovanje u Adriatic regionu kao i strategiju partnerske saradnje.

PCPress.rs Image

Ana Blažinić i Rok Kastelić, koji su u proteklim godinama bili ključni faktor poslovnog rasta u Hrvatskoj i Sloveniji, će nastaviti da zajedno sa Vladimirom svojim uspehom doprinose uspehu kompanije.

PCPress.rs Image

U kompaniji su izrazili uverenje da će njeni timovi u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini biti jedinstven snažan Ingram Micro Adriatic tim koji će kroz ceo region doprinositi izvrsnu poslovnu vrednost partnerima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: