Inicijativa doniranja obroka za socijalno ugrožene

Nevladina organizacija JCI Beograd (Junior Chamber International) pokrenula je humanitarnu akciju doniranja obroka za socijalno ugrožene osobe – lica koja su zbog vanrednog stanja uzrokovonog COVID-19 pandemijom ostala bez posla, starije osobe, beskućnike…Zahvaljujući angažovanju domaćeg startapa Office Bite, organizovaće se dostava obroka putem njihove aplikacije.

PCPress.rs Image

Važna uloga u organizaciji

Startup firma Office Bite se inače bavi organizacijom ručka za zaposlene po firmama. Kada je rešila da se priključi inicijativi nevladine organizacije, dogovoreno je da njena uloga bude uključivanje restorana i keteringa u ovu humanitarnu akciju i tako i njima pomogne da u ovom teškom periodu kada nemaju posla imaju određene prihode i ne otpuštaju zaposlene, kao i da svojim klijentima (firmama sa kojima sarađuje) podnudi mogućnost da učestvuju u ovom projektu.

PCPress.rs Image

Office Bite je kreirao web aplikaciju za poručivanje hrane koja će se koristiti u ove svrhe. Svaki korisnik ima svoj nalog, zaposleni ne moraju više da gube vreme oko izbora odakle će da poruče hranu, sakupljanja svih porudžbina i poručivanja, prikupljanja novca i vraćanja kusura. Ceo proces je maksimalno pojednostavljen i prilagođen potrebama firmi. Takođe je veoma važno naglasiti da u ovoj akciji kompanija Office Bite nema nikakvu finansijsku korist.

Pročitajte i:  Yettel aplikacija menja način na koji koristimo tehnologije

PCPress.rs Image

Više možete saznati na zvaničnom sajtu kompanije, kao i na sajtu nevladine organizacije JCI gde je predstavljena ova akcija.

Facebook komentari: