BIZIT plus

Internacionalna radionica Project A2

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC NOVI SAD) sa Fakulteta tehničkih nauka organizuje  internacionalnu radionicu – Project A2, u periodu od 26. oktobra do 2. novembra. Tema će biti Android programiranje.

radionica_1

Petnaest  studenata elektrotehnike iz različitih gradova Evrope zajedno sa našim studentima udružiće snage kako bi unapredili svoje programerske veštine i savladali kreiranje Android aplikacije, kažu organizatori. Kompanija Execom biće generalni pokrivitelj seminara, a događaj je podržala i kompanija Devana.

Akademski deo vodiće Goran Đonović, bivši student FTN-a, a osim petodnevne nastave koja se održava u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, za studente je organizovana i stručna poseta kompaniji Execom.

Radna nedelja u znaku programiranja završiće se zasluženim motivacionim vikendom koji je će, između ostalih aktivnosti, biti praćen i treninzima razvoja ličnih i profesionalnih veština (vremensko organizovanje, prezentacione i komunikacione veštine, vođenje projekata, rešavanje konflikata, liderske veštine i srodne teme). Treninge će držаti sertifikovаni internаcionаlni Istek (EESTEC) treneri.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Iz prakse: Kasetofon za novo vreme