IP rešenje za video nadzor – Umrežavanje i skladištenje podataka

Video‑nadzor kao sistem, postao je kritičan za poslovanje. Različitost primene ove tehnologije izuzetno je velika, od obezbeđenja objekata i imovine, preko bezbednosti radnika, pa sve do smanjenja stope kriminala. Video‑nadzor imaće posebnu ulogu u telemedicini, kao i u nadgledanju osoba na intenzivnoj nezi, i u domovima za negu starih i bolesnih lica.

PCPress.rs ImageEkspanziji sistema za IPVN doprinose komercijalizacija, dostupnost i sve veći broj proizvođača iz svih delova sveta. U jednom toliko osetljivom sistemu, od koga zavisii ljudski život, nema mesta za brendove bez pedigrea. Video‑nadzor ušao je u maloprodaje, veleprodaje, industrijsku proizvodnju, transport i saobraćaj

IP sistem kamera donosi sledeće pogodnosti:

PCPress.rs Image

  • fleksibilnost u pristupu informacijama;
  • podršku za lokalni ili daljinski pristup;
  • jednostavnu instalaciju kamere i povezivanje na sistem;
  • nema potrebe za „duplim kabliranjem“ kamera (coax + napajanje);
  • pregled materijala kroz Web pretraživač i/ili aplikaciju s bilo kog mobilnog uređaja;
  • univerzalnu kablovsku infrastrukturu na kablu sa upredenim paricama sa PoE funkcijom.

Wireless kao tehnologija u ekspanziji zauzima sve više mesta i u IP video‑nadzoru.

NETGEAR ReadyNAS – Sistem za video‑nadzor za sofisticirano snimanje

PCPress.rs ImageSMB i korporativni poslovni korisnici u potrazi za zaštitom često zanemaruju dublju ekspertizu jednog IP sistema, kao i veličinu troškova na kraju investicije i u toku održavanja.

PCPress.rs ImageNETGEAR u svojoj ponudi ima uređaje za skladištenje zajedno sa NVR softverom koji omogućava brzu i jednostavnu instalaciju, fleksibilno konfigurisanje i jednostavnost upotrebe. Sve kroz cloud.

NETGEAR ProSafe – PoE Smart svičevi

NETGEAR ProSafe PoE Smart svičevi veoma su efikasni bez uvećanja osnovne cene i povećavanja kompleksnosti sistema. Uz PoE plus opcije, moguće je povezati i veliki broj high‑end PTZ kamera.

Po uključivanju nove kamere na svič, sistem je automatski detektuje i smešta u video VLAN mrežu.

Netgear obezbeđuje brzo vraćanje investicije, kontinuitet servisa i poslovanja i visok nivo bezbednosti.

NETGEAR ReadyNAS za jednostavno skladištenje

Čak i kompresovan video zahteva mnogo mesta za skladištenje. NETGEAR ReadyNAS olakšava stvar mogućnošću proširenja kapaciteta bez prekida rada (zero downtime), ujedno olakšavajući rad autorizovanim korisnicima gde god da se oni nalaze. ReadyNAS je hardverski fault‑tolerant i uz softverski online backup i replikaciju garantuje kontinuitet rada sistema.

NETGEAR ProSafe® bežični AP‑ovi i kontroleri za IPVN

NETGEAR ProSafe serija aktivne opreme obuhvata bežične pristupne tačke (AP) i kontrolere za veće brzine i sigurnije korišćenje Wi‑Fi okruženjima. PoE podrška za bežične AP‑ove u kombinaciji s jednostavnim grafičkim interfejsom čini instalaciju brzom i jednostavnom.

NETGEAR Arlo® bežične IP video‑kamere

PCPress.rs ImageArlo modeli „bežičnih“ kamera uveliko su dostupni na tržištu. Uz Baby Arlo sistem, roditeljstvo dobija novu dimenziju jer osiguravate bezbednost svojoj deci.

(Objavljeno u PC#241)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,