ERP 2024

iPad Wi Fi + 3G prvi put u Srbiji samo u Vip radnji u Knez Mihajlovoj ulici

iPad 2Mikros MMC, zvanični distributer Apple proizvoda, od danas nudi revolucionarni Apple iPad Wi-Fi + 3G tablet uređaj u Vip centru u Knez Mihajlovoj ulici. U ponudi su modeli od 16 GB, 32 GB i 64 GB.

Za sve Vip korisnike koji potpišu 24-mesečni postpejd ugovor uz specijalnu Mikro SIM promociju u tarifi Postpejd 2000, Mikros je obezbedio promotivne cene koje kreću od 54.999 RSD za 16 GB model.

iPad je tablet uređaj namenjen, pre svega, pretraživanju interneta, čitanju i slanju email-a, pregledu fotografija, filmova i drugih video sadržaja, slušanju muzike, igranju igrica i čitanju e-knjiga. Pokreće ga iOS4 – najnapredniji operativni sistem za mobilne uređaje. iPad LED LCD ekran visoke rezolucije osetljiv na višestruki dodir omogućava naprednu interakciju  sa aplikacijama i multimedijalnim sadržajem. Uređaj je tanak samo 1,34 cm i teži 0,73 kg, što znači da je lakši od bilo kog laptopa ili netbook-a.

Model iPad WiFi + 3G je idealno rešenje za korisnike koji su u pokretu, jer putem ugrađenog 3G modema obezbeđuje brz pristup internetu i bez WiFi konekcije.

Pročitajte i:  Zašto se toliko dugo čeka na sklopive Apple uređaje?

Tehničke specifikacije:

9.7” LED LCD ekran osetljiv na višestruki dodir

iOS4 operativni sistem

1 GHz Apple A4 procesor

16 GB, 32 GB, ili 64 GB flash memorije

3G modem, Micro-SIM

Bluetooth 2.1, A-GPS, Wi-Fi

Mikros MMC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,