BIZIT plus

connect 003 u prodaji od 20. decembra

Od ponedeljka 20. decembra u prodaji je treći broj magazina connect, najvećeg evropskog časopisa za telekomunikacije.

connect-003-cover

U novom broju:

Smartfoni: Jesenje osveženje

Ove jeseni će iPhone, Android i Symbian imati konkurenciju u telefonima zasnovanim na Windows-u. Može li Microsoft ozbiljno da konkuriše na tržištu mobilnih telefona ili je to samo „bura u čaši vode“?

Detaljni testovi i prikazi:

  • connect-003-content01● HTC 7 Mozart
  • ● HTC 7 Trophy
  • ● Samsung Omnia 7
  • ● Motorola Milestone 2
  • ● Motorola Defy
  • ● HTC Desire HD
  • ● Samsung Wave 525/533
  • ● Nokia C7-00

Mobilni OS: Dobra organizacija

Upravljanje kontaktima, lak pristup terminima, planiranje, beleženje – za sve one poslove zbog kojih je 90-tih godina izmišljen PDA, danas je dovoljan smart telefon. Treći deo serijala poređenja operativnih sistema smart telefona ispituje koja platforma najefikasnije organizuje podatake u telefonu.

Budućnost navigacije

connect-003-content-05Kako će izgledati vožnja automobila za deset godina? Najnovija istraživanja kompanije BMW pod nazivom Connected Drive demonstriraju mo­guć­nosti budućih umreženig automobila.

Nezavisne optičke mreže

Mreže optičkih kablova predstavljaju strateški telekomunikacioni resurs koji obezbeđuje transport ogromnih količina podataka na velikim rastojanjima – u zemlji i izvan nje…

Pročitajte i:  BMW Srbija – zvanični partner 37. Comtrade Beogradskog maratona

Office Mobile 2010

Windows Phone, odnosno Windows Mobile, tradicionalno su vrlo jaki na polju poslovne primene. Međutim, novi Microsoft‑ov operativni sistem izaziva neke nedoumice kod poslovnih ljudi: koliko je Windows 7 već spreman za primenu u poslovnom okruženju?

Kućni mrežni klijenti

Uprkos imenu, kućna računarska mreža ne obuhvata samo računare – sve je više uređaja koji imaju eternet interfejs ili antenu za WiFi, i to u našem neposrednom okruženju – kući i kancelariji…

Kad pukne kondom

Građani Srbije dokumenta mogu da poruče online, ali stanovnici Novog Zelanda, Australije i drugih zemalja moraju da imaju ličnog izaslanika u matici jer administraciji puca kondom da išta šalje van Srbije…

Novi kvaliteti TV-a

Na tržištu se pojavljuje sve veći broj TV aparata sa online vezom. Connect istražuje kakvo je Samsung‑ovo rešenje pod nazivom Internet@TV.

Brza pretraga

Kažu da je red pola života. Organizujte ga uz pomoć programa Lookeen koji, poput vernog psa tragača, sa savršenom lakoćom pronalazi e-mail-ove, datoteke i folder.

Pročitajte i:  Delta Auto grupa otvorila moto sezonu i premijerno predstavila BMW CE02
Top lista 151 telefona – detaljne karakteristike svih smartfona i izabranih mobilnih telefona Telefoni za groš – aktuelna ponuda modela “za dinar” uz tarifne pakete

Uporedni pregled postpaid, prepaid i internet tarifa mobilnih operatora

connect-003-content-02 connect-003-content-03 connect-003-content-04

Posebni dodaci:

ALPHA Copy
Huawei u ofanzivi

Pet Android telefona po izuzetno povoljnim cenama

connect003-huawei

Tehnomanija:

Vodič za kupovinu novogodišnjih poklona

Tehnomanija-vodic-za-poklone

Tehnomanija:

Vodič za kupovinu
HD televizora

Tehnomanija-TV-umetak

Facebook komentari: