Top50 Glas publike

connect 003 u prodaji od 20. decembra

Od ponedeljka 20. decembra u prodaji je treći broj magazina connect, najvećeg evropskog časopisa za telekomunikacije.

connect-003-cover

U novom broju:

Smartfoni: Jesenje osveženje

Ove jeseni će iPhone, Android i Symbian imati konkurenciju u telefonima zasnovanim na Windows-u. Može li Microsoft ozbiljno da konkuriše na tržištu mobilnih telefona ili je to samo „bura u čaši vode“?

Detaljni testovi i prikazi:

  • connect-003-content01● HTC 7 Mozart
  • ● HTC 7 Trophy
  • ● Samsung Omnia 7
  • ● Motorola Milestone 2
  • ● Motorola Defy
  • ● HTC Desire HD
  • ● Samsung Wave 525/533
  • ● Nokia C7-00

Mobilni OS: Dobra organizacija

Upravljanje kontaktima, lak pristup terminima, planiranje, beleženje – za sve one poslove zbog kojih je 90-tih godina izmišljen PDA, danas je dovoljan smart telefon. Treći deo serijala poređenja operativnih sistema smart telefona ispituje koja platforma najefikasnije organizuje podatake u telefonu.

Budućnost navigacije

connect-003-content-05Kako će izgledati vožnja automobila za deset godina? Najnovija istraživanja kompanije BMW pod nazivom Connected Drive demonstriraju mo­guć­nosti budućih umreženig automobila.

Nezavisne optičke mreže

Mreže optičkih kablova predstavljaju strateški telekomunikacioni resurs koji obezbeđuje transport ogromnih količina podataka na velikim rastojanjima – u zemlji i izvan nje…

Pročitajte i:  BMW će potrošiti 1.7 milijardi na razvoja električnih vozila u SAD-u

Office Mobile 2010

Windows Phone, odnosno Windows Mobile, tradicionalno su vrlo jaki na polju poslovne primene. Međutim, novi Microsoft‑ov operativni sistem izaziva neke nedoumice kod poslovnih ljudi: koliko je Windows 7 već spreman za primenu u poslovnom okruženju?

Kućni mrežni klijenti

Uprkos imenu, kućna računarska mreža ne obuhvata samo računare – sve je više uređaja koji imaju eternet interfejs ili antenu za WiFi, i to u našem neposrednom okruženju – kući i kancelariji…

Kad pukne kondom

Građani Srbije dokumenta mogu da poruče online, ali stanovnici Novog Zelanda, Australije i drugih zemalja moraju da imaju ličnog izaslanika u matici jer administraciji puca kondom da išta šalje van Srbije…

Novi kvaliteti TV-a

Na tržištu se pojavljuje sve veći broj TV aparata sa online vezom. Connect istražuje kakvo je Samsung‑ovo rešenje pod nazivom Internet@TV.

Brza pretraga

Kažu da je red pola života. Organizujte ga uz pomoć programa Lookeen koji, poput vernog psa tragača, sa savršenom lakoćom pronalazi e-mail-ove, datoteke i folder.

Pročitajte i:  BMW udvostručuje ulaganje u fabriku električnih vozila u Mađarskoj
Top lista 151 telefona – detaljne karakteristike svih smartfona i izabranih mobilnih telefona Telefoni za groš – aktuelna ponuda modela “za dinar” uz tarifne pakete

Uporedni pregled postpaid, prepaid i internet tarifa mobilnih operatora

connect-003-content-02 connect-003-content-03 connect-003-content-04

Posebni dodaci:

ALPHA Copy
Huawei u ofanzivi

Pet Android telefona po izuzetno povoljnim cenama

connect003-huawei

Tehnomanija:

Vodič za kupovinu novogodišnjih poklona

Tehnomanija-vodic-za-poklone

Tehnomanija:

Vodič za kupovinu
HD televizora

Tehnomanija-TV-umetak

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,