iPhone 5 i iPad 3 stižu o oktobru?

PCPress.rs ImageMislite li da je moguće da do kraja godine dobijemo novi iPhone i iPad? Po jednom izveštaju, dobavljači se spremaju da pomognu kompaniji Apple da proizvede više miliona uređaja do lansiranja u oktobru. DigiTimes izveštava da je više tajvanskih kompanija koje obezbeđuje delove za Apple-ove uređaje „počelo da priprema materijale“ za dva iOS uređaja, čija bi proizvodnja trebalo da počne u septembru. DigiTimes je štur na pojedinostima o iPad-u pošto je samo rekao kako će novi model biti tanji i lakši, kao i da će ekran imati 250 piksela po inču, što će znatno povećati jasnoću teksta i fotografija.

Ne čudi što Apple radi na nasledniku iPad-a 2. Međutim, jeste veoma neobično što će predstaviti novi model samo osam meseci posle lansiranja prethodnika. Čak se i iPod, koji se najčešće apdejtuje među Apple-ovim gedžetima, drži godišnjeg ciklusa.

Zajedno s delićima informacija o iPad-u 3, DigiTimes nagoveštava da će se na tržištu uskoro pojaviti i dva nova modela iPhone-a, mada je mnogo verovatnije da će Apple samo nadograditi postojeći model iPhone 4. Ove nedelje se obeležava četvrta godišnjica lansiranja Apple-ovog prvog iPhone-a. Najnoviji model, iPhone 4, pušten je u prodaju dvadeset četvrtog juna prošle godine. Ostaje da se vidi koliko ima istine u glasinama o novom modelu u oktobru.
Izvor: CNET News

 

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Apple će moći da obavi update  na novim telefonima bez vađenja iz kutije
SBB

Tagovi: , ,