iPhone 6 stigao u Vip

iPhone 6 stigao je u Vip prazničnu ponudu u varijantama od 16 GB i 64 GB, u tamno sivoj i boji zlata. Operater je obezbedio dovoljnu količinu ovih uređaja da zadovolji potrebe svojih kupaca. Model od 64 GB u ovom trenutku se može kupiti samo u Vipu, a uskoro će se u prodavnicama naći i iPhone 6 Plus.

 iPhone 6

Što se tiče uslova kupovine, iPhone 6 je u Vipu dostupan na do 12 rata putem mesečnih računa, bez kamate, u određenim tarifama. Dodatno, svi oni koji se odluče za iPhone uz ugovornu obavezu tokom praznične promocije koja traje do 10. januara, dobiće 20% i 15% popusta i biraju koji će popust primeniti na mesečnu pretplatu u narednih 12 meseci, a koji na cenu uređaja.

iPhone 6, gold

Korisnik koji, na primer, odabere popust od 20% na mesečnu pretplatu u tarifi Smart 3000 i 15% na iPhone 6 od 16 GB će narednih godinu dana mesečno plaćati pretplatu od 3.192 dinara, umesto 3.990 dinara, i ratu za telefon od 4.250 dinara umesto 5.000 dinara.

Oni koji se, u istoj tarifi odluče za varijantu iPhone-a 6 od 64 GB, plaćaće mesečnu ratu za telefon od 5.525 dinara, umesto 6.500 dinara, narednih godinu dana, takođe uz mesečnu pretplatu od 3.192 dinara.

Pročitajte i:  Nema dovoljno prostora na iPhone-u? Pre nego što izbrišete uspomene, proverite iOS podešavanja

Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile zahvaljuje korisnicima na strpljenju i ističe da je Vip obezbedio odličnu korisničku podršku: ,,Unapređena Vip mreža je u potpunosti spremna da kvalitetno podrži ovaj uređaj i sve inovativne servise kojima raspolaže.Naši savetnici prodaje su obučeni da ukažu na sve prednosti iPhone-a, a spremili smo i posebna video uputstva za korišćenje uređaja namenjena kako početnicima tako i naprednim korisnicima.’’

Prva dva u nizu video uputstava za korišćenje iPhone 6 modela, dostupna su ovde i ovde

Više informacija potražite na www.vipmobile.rs, 060/1234 i Vip centrima širom Srbije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,