ASUS ROG Flow

iPhone 8 će nas iznenaditi…

Apple će uskoro za par nedelja predstaviti novi iPhone. Budući iPhone 8 će doneti radikalne promene kompaniji. Novi iPhone, koji izlazi deset godina nakon predstavljanja prvog modela će najverovatnije imati bežično punjenje, veliki ekran od ivice do ivice, po prvi put nema home taster.

Malo poznata velška kopanija IQE, sa sedištem u Kardifu, globalni je lider u proizvodnji poluprovodnika tj. silikonskih vafera koji se koriste za mikročipove. IQE laserske diode će se takođe koristiti u Apple telefonima. QTE tehnologija će omogućiti novom iPhone 8 telefonima da odmah skenira okolinu i da stvori 3D model sveta oko nas. To će biti glavna tačka prodaje iPhone-a isto kao tehnologija prepoznavanja koja dozvoljva vlasniku da otključa telefon.

Drew Nelson, IQE izvršni director, odbio je da potvrdi svoju povezanost sa Apple-om. Ali prošlog meseca je izjavio da postoji izvesna potražnja za “VCSEL” laserskim komponentama, koje će se koristiti za “masovno tržište”. Očekuje se da će Apple predstaviti tri modela iPhone-a u septembru.

Pročitajte i:  Tri godine zatvora zbog Twitter Bitkoin prevare

Izvor:TheTelegraph

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , , ,