ERP 2024

Iskoristite specijalnu akciju za modernizaciju data centra

Letnji period je, zbog smanjenog obima poslovanja, idealno vreme za različite intervencije koje se tiču IT infrastrukture u kompaniji. Ukoliko ste i vi razmišljali o modernizaciji i unapređenju svog data centra, predlažemo da pogledate specijalnu akciju kompanije Telegroup.

telegroup-cisco-ucs-300x250-02

 

Veoma je važna informacija  da će 15. jula 2015. Microsoft prekinuti podršku za Microsoft Windows Server 2003. Upravo zbog toga je savršen trenutak da razmotrite prelazak na sistem koji je dizajniran za virtuelizaciju od samog temelja: Cisco Unified Computing system. Ukoliko se odlučite za kupovinu 1 ili više Cisco UCS sistema uz potpisivanje Ugovora o održavanju u trajanju od 12 meseci Telegroup će obezbediti besplatne servise u vrednosti od čak 2.000 EUR.

CISCO UCS

Ovo rešenje je predvodnik industrije i dizajnirano je za ubrzanje poslovanja: zamenjuje lokalnu mrežu (LAN), mrežu sistema za skladištenje podataka (SAN) sa objedinjenim računarskim sistemom.   Cisco UCS pokreće sve poslove na serveru uz centralizovano upravljanje na veoma skalabilnom sistemu. On kreira modernu tehnološku osnovu koja vam je potrebna za privatni cloud, big data i desktop virtualizaciju.

CISCO UCS MINI

Ovaj moćni sve-u-jedan paket je optimizovan za ekspoziture i udaljene kancelarije, prodajna mesta i manje IT sredine.   Cisco UCS Mini je dizajniran za korisnike koji imaju potrebu za manje servera ali i dalje žele robusne mogućnosti za upravljanje koje nudi UCS menadžer. Ovo rešenje nudi servere, skladištenje podataka i 10 Gigabit mrežu u jednostavnom za implementaciju i kompaktnom paketu.

 

Akcija traje do 5. septembra, zato požurite i iskoristite sve pogodnosti ove ponude.

Za dodatne informacije, obratite se kompaniji Telegroup.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Vertiv: UPS nove generacije